Aquapark Delfín | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Aquapark Delfín

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Plavecký bazén Jedná se o šestidráhový bazén o velikosti 25 x 12,4 m s vodními reproduktory, podvodním osvětlením a vodní stěnovou masáží s proměnlivou hloubkou 1,2 až 1,6 m. Zábavný bazén Jedná se svým půdorysem o atypický bazén kruhovitého tvaru v průměru 18 m s podvodním osvětlením a proměnlivou hloubkou 1 až 1,25 m. Do bazénu jsou integrovány jednotlivé atrakce: - vzduchová masážní lůžka - vzduchové dnové blowery - vzduchové dnové perličky - dnová vodní masáž - stěnová vodní masáž - stěnová vodní masáž v sedací lavici - padající voda - sloup - padající voda - jeskyně - velký a malý vodní chrlič Součástí zábavného bazénu je divoká řeka ve tvaru elipsy s vnitřním ostrůvkem. Tobogán 91 m Jedná se o uzavřený tobogán se samostatným dojezdovým bazénem. Dětské brouzdaliště Jedná se o bazén s atypickým podkovitým tvarem s proměnlivou hloubkou 0,2 až 0,4 m. Do bazénu jsou integrovány atrakce: - vodní ježek - vodopád 1,2 m - stříkající ryba - dvě mobilní skluzavky - hračky Whirlpool Jedná se o bazén kruhového tvaru s průměrem 3 m a hloubkou 0,4 až 1 m. Parní lázeň Je součástí bazénové haly a jedná se horkovzdušnou mokrou lázeň. Nabízíme dvě parní kabiny (jedna kabina pro 6-7 osob) s teplotou 50-52°C s přídavnými esencemi a jsou v provozu denně. Parní - solná lázeň je součástí bazénové haly a jedná se o horkovzdušnou lázeň s hvězdným nebem, reproduktory a možností osvěžení džberem. Jedná se o kabinu pro 10-12 osob s teplotou do 50 °C s přídavkem esencí (úterý, čtvrtek, sobota) nebo solného roztoku (pondělí, středa, pátek, neděle). Z haly je možné se dostat točivým schodištěm do odpočívárny a ke dvěma infrasaunám s teplotou 45-55 °C nebo k mokrému baru a v létě na prostornou terasu s lehátky využívanou ke slunění. Vše výše uvedené je v ceně bazénového vstupného. Finská sauna Nabízíme vám dvě finské saunu pro 15 osob a 20 osob, s krásným venkovním ochlazovacím bazénkem. Součástí finské sauny je odpočívárna s lehátky, posezením a občerstvením.Teplota sauny cca 100°C. Vstupenka do sauny pouští i do bazénů. Sauna se nachází mimo bazénovou halu a není součástí bazénového vstupného. Kapacita sauny je omezena na 45 osob. Každé pondělí je zavřeno. Nabízíme soukromou rezervaci. Výhodné pro firmy a větší skupiny osob. Rezervaci lze objednat nejpozději jeden den předem na pokladně nebo tf. 572 619 541. 1 hod. 800,--Kč, 1,5 hod. 1000,--Kč, 2 hod. 1300,--Kč, 3 hod. 1600,--Kč Rezervace v červnu, červenci a srpnu na 2 hod. za 1300 Kč v době od 16.00 do 22.00 hod. mimo provozní dobu sauny. Upozornění: Do potírny finské sauny zákaz vstupu v plavkách. Vstup povolen pouze s osouškou nebo prostěradlem.

> Otevírací doba

Provozní dobu naleznete zde: http://www.delfinub.cz/index.php/aquapark/provozni-doba

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Uherský Brod
Ulice: Slovácké nám. 2377
Telefon: 739 510 624
E-mail: [email protected]

> Komentáře