Aquapark Uherské Hradiště | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Aquapark Uherské Hradiště

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Aquapark Uherské Hradiště nabízí příjemnou relaxaci i bohaté sportovní vyžití v nově vybudovaném areálu. Návštěvník zde nalezne zónu pro kondiční plavání, zónu pro zábavu a wellness zónu. Pro letní sezónu je samozřejmostí i venkovní koupaliště. Aquapark Uherské Hradiště, ve kterém se můžete svézt po nejdelším tobogánu v České republice, nabízí příjemnou relaxaci i bohaté sportovní vyžití v nově vybudovaném areálu. Z atrakcí může nabídnout divokou řeku, chrliče, masážní lavice aj. Největším lákadlem je jistě dvojice tobogánů 186m a 140 m dlouhých. Na delším z nich je možnost sjezdu na nafukovacích duších, na kterých lze jezdit samostatně nebo v tandemu. V létě je k dispozici letní koupaliště. V oblasti regenerace je připravena finská sauna, balnárium, turecká lázeň, bylinná lázeň a také parní sauna. V kombinaci s venkovním ochlazovacím bazénkem, prostornou odpočívárnou a venkovní terasou lze předpokládat, že pobyt ve vybudovaném wellness bude velmi příjemným zážitkem. Aquapark Uherské Hradiště je rozdělen do čtyř zón. První tři zóny jsou ve vnitřní části areálu, čtvrtou zónu tvoří letní aquapark: Zóna 1 je zaměřena na kondiční plavání a výuku plavání jak jednotlivců, tak organizací. Nachází se v ní dva bazény a parní kabina. Zóna 2 je určena pro aktivní vodní radovánky i relaxaci. Zóna 3 - wellness centrum je prostředí 4 saun navozující příjemnou uklidňující a relaxační atmosféru. Pro saunování můžete zvolit prohřívánu dle svých požadavků - finská - dřevěná, balnárium - dřevěná, turecká lázeň - keramická, bylinná lázeň - keramická, ochlazovací centrum, slaný whirlpool. Nedílnou součástí aquaparku je moderní letní koupaliště (zóna 4), nabízející celodenní vyžití všem věkovým kategoriím. Letní aquapark nabízí víceúčelový bazén, dětský bazén, občerstvení, sportovní hřiště. V areálu aquaparku je situováno pět restauračních zařízení - samoobslužná restaurace, aqua bar, venkovní bar s terasou, letní bufet a wellness bar.

> Otevírací doba

Otevírací dobu pro každou zónu naleznete zde http://www.aquapark-uh.cz/oteviraci-doba

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Uherské Hradiště
Ulice: Sportovní 1214
Telefon: 572 503 054
E-mail: [email protected]

> Komentáře