Koupaliště Borek u Českých Budějovic | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Koupaliště Borek u Českých Budějovic

> Otevřeno

červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

3.5  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přírodní koupaliště najdete v ulici U Studánky v obci Borek. Nachází se v klidné oblasti v bezprostřední blízkosti Mojského lesa a potoku Kyselá voda. Slouží jak k odpočinku a relaxaci, tak k rekreačnímu a sportovnímu vyžití v letních měsících. Čistota vody v přírodním koupališti Borek je udržována prostřednictvím biologických filtračních lagun bez chemických přísad. Voda, pocházející z vlastního vrtu, je tedy vhodná i pro alergiky. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici brouzdaliště a dětské hřiště, pro větší pak přírodní bazén s hloubkou až 3,6 metrů, odpočinkovým molem a odrazovým můstkem. V parních dnech přijde určitě vhod chlazený nápoj nebo lehké občerstvení, které si můžete pohodlně vychutnat na terase v místním občerstvením s výhledem na koupaliště. Pro ty, kdo hledají sportovní aktivity nabízí areál koupaliště beach volejbalové hřiště, v rámci areálu vedle koupaliště je všem k dispozici veřejné hokejbalové hřiště v letních měsících, v zimních se promění ve veřejné kluziště.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Borek u Českých Budějovic
Ulice: U Studánky 475

> Komentáře