Koupaliště Opava | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Koupaliště Opava

> Otevřeno

červen, červenec, srpen

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

KOUPALIŠTĚ V letech 1930 - 1931 bylo v areálu Městských sadů vybudováno dle plánů opavského architekta Otto Reichnera (1888 - 1961) mimořádně kultivované, funkčně výborně řešené a velkoryse koncipované stavebně-technické dílo. Areál byl veřejnosti otveřen 28. června 1931 a za svou historii nebylo otevřeno pouze jedinou sezónu - v roce velké povodně - 1997. V areálu se nachází hlavní bazén, rozdělen na dvě poloviny - plavce a neplavce a dětské brouzdaliště, průběžná brouzdaliště lemující bazény, písečná pláž s hudebním pavilónkem a sluneční terasa. Novodobými atrakcemi jsou také dva tobogány , písčitá plocha pro plážový volejbal či dětské hřiště. V blízkosti areálu je také minigolf. Speciální technologií je voda ve všech bazénech vyhřívaná. Kapacita koupaliště je až 5000 osob za den. Pro děti Vedle dětského bazénu je umístěno dětské hřiště pro nejmenší návštěvníky letního koupaliště, kde jsou připraveny lavičky, prolézačky, houpací atrakce, malá tělocvična se skluzavkou a houpačkou. V areálu jsou dále pro děti připraveny k využití skákací hrad, aquazorbing a vodní šlapadla. Pro rodiče s dětmi Jako novinku nabízíme Dětský koutek, do kterého mohou rodiče svěřit své malé ratolesti a naše pracovnice se o děti postarají. Dětský koutek je umístěn v příjemném prostředí na travnaté ploše pod lípami. Pro kondiční plavce Návštěvníkům. kteří mají chuť si zaplavat i v né moc pro koupání a slunění příznivém počasí nabízíme možnost si zaplavat denně od 9:00 do 16:00 hod. Koupaliště bude uzavřeno pouze v případě trvalého deště a pokud venkovní teplota klesne pod 18 °C.

> Otevírací doba

Červen - Srpen
pondělí - neděle 09:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Opava
Ulice: Jaselská 35
Telefon: 553 627 736
E-mail: [email protected]

> Komentáře