Rodinný zábavní park Robinson | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinný zábavní park Robinson

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4  (14x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rodinný park Robinson je největší indoorový zábavní park v Kraji Vysočina. Na ploše 2500 m2 se nacházejí desítky originálních dětských atrakcí. A nejen to. Robinson nabízí zábavu pro každého od 0 do 99 let. Zatímco děti budou řádit v herně, vy si můžete v klidu povídat u kávy, surfovat na internetu anebo číst noviny. Součástí parku je totiž restaurace a komfortní zázemí pro dospělé. A když budete mít chuť, můžete si zařádit s dětmi, neboť všechny atrakce umožňují přístup dospělým. Co nabízíme: Narozeninové party a rodinné oslavy Robinson rodinný park vám umožní pořádat neopakovatelné párty a oslavy s bohatým programem a v jedinečném prostředí. Pro klučičí piráty máme nachystanou supráckou pirátskou chýši a pro holčičky zase načančáme růžovou komnatu. Ať už se bude slavit cokoliv, určitě to bude stát za to! Koneckonců na svoje si to přijdou i rodiče, kteří nebudou muset po oslavě uklízet čokoládu z koberce a sčítat škody na domácích zařízeních. Pro školy a školky Rodinný park Robinson je báječný cíl školního výletu v jakémkoliv ročním období. Děti u nás stráví celou dobu ve zdravém pohybu a budou se skvěle bavit. Animátoři dětem vždy vymyslí doprovodný program a zároveň se postarají, že jsou děti v bezpečí. Všechny atrakce splňují certifikáty bezpečnosti a jsou pravidelně kontrolovány. Největší zábavu, dobrodružství a poznání si u nás užijí děti od 3 do 14 let. Pro firmy a zaměstnavatele Robinson je ostrovem zábavy, který slouží dětem i dospělým. Už jste někdy přemýšleli nad teambuildingovou akcí, firemním večírkem, nebo vícedenním školení s pirátskou tématikou? Ukažte svým obchodním partnerům a zaměstnancům (třeba i s celou rodinou), že máte smysl pro humor. Kreativní nápady už nechte na nás. Dobré jídlo a dobré pití Restaurace je tu proto, abyste se v Robinsonovi cítili po celou dobu návštěvy dobře. Nabídka je vymyšlena tak, aby si vybrala celá rodina. Tradiční masitá i bezmasá jídla, dětské menu, sladké dobroty, káva, ovocné džusy, vody, točené limonády i pivo.

> Otevírací doba

Pondělí - Zavřeno
Úterý - Čtvrtek 10:00- 19:00
Pátek 10:00 - 20:00
Sobota 10:00 - 20:00
Neděle 10:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Jihlava
Ulice: Pod Jánským kopečkem 5712/38
E-mail: [email protected]

> Komentáře