Rodinný zábavný park Fábula | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinný zábavný park Fábula

Foto: Lucie Kružíková

> Otevřeno

červen, červenec, srpen

> Hodnocení

2  (110x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zážitkový park Fábula je ideálním místem pro rodinný výlet s dětmi za každého počasí. Desítky hracích prvků na vás čekají venku i v chládku prastarých budov. Letošní novinkou je Strašidelné bludiště. Park Fábula pro vás letos připravil zbrusu nový zážitek! Máte-li dost odvahy, je tato atrakce jako stvořená přímo pro vás! Nebojte, nikdo vás zde nebude děsit nebo lekat. Napětí to ale bude pořádné. Najdete cestu ven ze spletitých uliček plných hejkalů, ježibab, kostlivců, duchů a dalších nadpozemských bytostí? Na jaké další novinky se můžete těšit? Bazénovému tobogánu jsme dali novou podobu a proměnili ho v obří venkovní tunelové bludiště. Animátor bude mít připraven celodenní program pro děti. Dále jsou pro vás připraveny: - Úniková hra "Útěk ze žaláře". Zažijte pocity neprávem odsouzeného a osvoboďte se! -Tvořivé dílny, které zaručeně zabaví nejen děti a to na opravdu dlouhou dobu - Mini ZOO, kde se děti mohou setkat s klasickými venkovskými zvířátky (králíčci, prasátka, kozy..) - Obří společenské hry - hrací desky na zemi a velké figurky? To je teprve zábava! - Království hlavolamů, pro malé, větší i největší - Letní amfiteátr pro divadelní představení - Venkovní dětská hřiště a vnitřní dětské herny - Střelnice, vyzkoušejte si střelbu z kuše - Zámecké bludiště - najdete cestu ven? Úkoly a nápovědy vám jistě pomohou! - Fotokoutek a půjčovna kostýmů, chce být vaše dcerka princeznou? u nás klidně být může! - Stylový Hostinec u loupežníka Bambitky s cukrárnou -Interaktivní výstava Svět panenek

> Otevírací doba

Od 29.6. do 31.8. otevřeno denně 10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Kamenice nad Lipou
Ulice: Masarykova 362
Telefon: 602456289
E-mail: [email protected]

> Komentáře