Penzion Havírna | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Penzion Havírna

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Penzion Havírna je ***, nově zrekonstruovaný penzionek. V současné době nabízí ubytování v 9 pokojích (celková kapacita je až 30 lůžek) se sociálním zařízením, internetem, telefonem. Svým hostům vycházíme maximálně vstříc. Připravujeme různé pobyty s programem pro rodiny s dětmi, pro nastávající rodiče, pobyty se cvičením, relaxací a odpočinkem, doporučíme výlety, zajistíme odvoz, připravíme pro Vaši skupinku různé oslavy, bankety, školení, svatby, promoce, grilování, opékání selátka ...., Mikulášský pobyt, předvánoční, Silvestr, Velikonoce .. Penzion se nachází v klidném prostředí na okraji obce. Vybavení pokojů: vlastní WC, sprchový kout na každém pokoji je zdarma internet (připojení - kabel) TV, telefon - volba pouze na recepci, kuchyň, bar radiobudík Vybavení penzionu: společenská místnost s lednicí, varnou konvicí - (možnost využití pro školení, oslavy ...), herna s hračkami společenská místnost je vhodná pro školení a různé akce, porady - připojení - WIFI pro pobyty rodin s malými dětmi - možnost mikrovlnky (po dohodě) možnost zapůjčení skládací cestovní postýlky (zdarma), krmící židličky, vaničky restaurace, 2 salonky - z toho 1 nekuřácký, hlavní sál, bar bowling - 2 dráhy Další služby penzionu: půjčení postýlky - zdarma (peřinky si prosím dovezte svoje) - nutno objednat předem půjčení krmící židličky zdarma (omezený počet) babysiting - 70 Kč na hodinu - nutné nahlásit předem odvoz na autobusové či vlakové nádraží - 50 Kč 1 jízda odvoz na různé výlety - 12 Kč na km půjčení kola - 250 Kč na den, 170 Kč na půl dne cvičení - různé druhy - na osobu a hodinu - 50-80 Kč (nutno objednat předem) pronájem společenské místnosti - 200 Kč na hodinu, více jak 3h - 500 Kč, celý den - 700 Kč (oslavy, školení, prezentace, ...) připravujeme dětské oslavy a narozeninové párty - u nás v penzionu, přijedeme rádi i k Vám domů či na zahradu - cena dohodou >>>info bowlingové turnaje masáže - relaxační, klasická, lávovými kameny, medová - (nutno objednat předem) >>>info pedikúra, manikúra - objednávka předem (150-200 Kč na hodinu) >>>info

> Otevírací doba

Celoročně

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Letovice
Ulice: Jevíčská 448/41
Telefon: 724 343 777
E-mail: [email protected]

> Komentáře