Ekoexpres - okružní jízda Prahou turistickým vláčkem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ekoexpres - okružní jízda Prahou turistickým vláčkem

> Otevřeno

březen, duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen, listopad

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Projeďte se ekovláčekm středem historické Prahy a dopřejte si nevšední zážitek. Místem nástupu a výstupu je Staroměstské náměstí, dopravním prostředkem turistický vláček se dvěma vagónky. Trasa začíná v srdci Prahy na Staromětském náměstí, pokračuje do tajuplného židovského města, přes Mánesův most, kolem Rudolfína jede na Klárov, ulicí Valdštejnskou k sídlu vlády a komorám Parlamentu, potom krásnou Nerudovou ulicí na Pražský hrad, kde zajíždí i do pozapomenutého Nového Světa, k Loretě a okolo Belvederu a Chotkovými sady se vrací na Klárov, kde se Čechovým mostem dostane luxusní Pařížskou ulicí zpět na Straoměstské náměstí. Denně jezdí vláček každou půlhodinu ze Staroměstského náměstí, kde jsou zároveň umístěny hodiny s vyznačením času další jízdy. První jízda začíná v deset hodin dopoledne, poslední pak v šest večer. V případě skupin do deseti osob není třeba vláček speciálně rezervovat. Skupiny s vyšším počtem osob vyžadují rezervaci. Vláček je v provozu od března do listopadu, a to s ohledem na klimatické podmínky. Jedna jízda trvá přibližně šedesát minut a čekací doba na místě nástupu (Staroměstské náměstí) činí maximálně půl hodiny. Cena jízdného činí 300,- Kč na osobu, studenti 250,- Kč na osobu, děti do 12ti let s doprovodem mají vstup zdarma.

> Otevírací doba

dle jízdního řádu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Staroměstské náměstí
Telefon: 602317786
E-mail: [email protected]

> Komentáře