Centrum tvořivosti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Centrum tvořivosti

> Termín

01.01.2014-31.12.2030

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

PRO PŘEDŠKOLÁKY STŘEDA 16:00 - 17:00 850,- pololetí Připravíme vaše dítě nenásilnou a hravou formou na vstup do první třídy. Ukážeme mu, že škola není bubák, pomůžeme mu se začleněním do kolektivu a s komunikaci. Budeme se věnovat zlepšování sebeobslužných činností a rozvíjení jemné motoriky. Budeme kreslit, malovat, zpívat ... Paletka PRO PŘEDŠKOLÁKY A PRVŇÁKY PONDĚLÍ 16:30 - 17:15 850,- pololetí Hravé tvoření z nejrůznějších materiálů pro děti předškolního věku. Hrajeme si s papírem, keramikou, přírodninami podle tématu, které je zrovna aktuální (roční období, svátky apod.). Rozvíjíme jemnou motoriku, výtvarné dovednosti a práci v kolektivu. Barvičky PRO DĚTI OD 1. DO 5. TŘÍDY STŘEDA 14:45 – 15:30 900,- pololetí Výtvarná výchova pro děti na I. stupni ZŠ. Tvoříme výrobky z nejrůznějších materiálů (přírodniny, textil, papír) a zkoušíme nové techniky. Rozvíjíme výtvarné dovednosti, práci v kolektivu a estetické cítění. Šikulky PRO HOLKY OD 5. TŘÍDY ÚTERÝ 17:00 – 18:30 900,- pololetí Podvečerní tvořivá dílna pro děti na II. stupni ZŠ. Hlavní náplní jsou nové a zajímavé nápady na šperky, korálky, brože, spony, hodinky ... Keramika pro děti OD PŘEDŠKOLÁKŮ PO ŠKOLÁKY ČTVRTEK 16:30 – 17:15 950,- pololetí Naučíte se základům práce s hlínou (vytváření z plátu, kuliček, z hroudy, obtisky, kachlíky, misky a jiné krásné věci), barvení keramiky glazurami a engobami, kombinace keramiky a jiných materiálů (dotváření lýkem, proutím, drátováním atd.). Kroužek je určen pro začátečníky i pokročilé. Tlapičky NEJMENŠÍ TVOŘÍLCI V DOPROVODU MAMINEK PONDĚLÍ 15:15 - 16:00, ÚTERÝ 16:00 - 16:45, STŘEDA 16:00 - 16:45 750,- pololetí "Veselé tvoření s pohádkou." Výtvarná výchova pro děti od 2 let s rodiči (maminka, tatínek, babička, dědeček, teta …). Každá hodina má své pohádkové téma, podle kterého děti se svým rodičem tvoří. Hlavní náplní je, aby se děti seznámily s prací v kolektivu vrstevníků a vyzkoušely si jaké to je výtvarně tvořit (samozřejmě za pomoci blízké osoby). Keramika pro MŠ PŘEDŠKOLÁCI Z MATEŘSKÉ ŠKOLY ČTVRTEK 9:00 - 10:00, PÁTEK 9:00 - 10:00 700,- pololetí Keramické tvoření pro skupiny dětí z mateřských školek.

> Otevírací doba

Dle rozvrhu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Kudelova 8
Telefon: 776 785 949
E-mail: [email protected]

> Komentáře