Penzion Eliot | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Penzion Eliot

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ubytování pro jednotlivce i skupiny v loveckém zámečku u Brna Penzion Eliot má pro Vás připraveno ubytování v Brně, v okrese Brno – město 10 km od centra této moravské metropole, Městské ubytování Brno a okolí. Ubytování dříve sloužilo jako samotný mlýn a ve 20. letech minulého stolení byl mlýn přebudován svým majitelem na lovecký zámeček, Dovolená v zámečku Jihomoravský kraj. V pozdějších letech byl zámeček zestátněn a později byl po úpravách přeměněn na penzion, restauraci a jezdecký klub. Penzion se nachází nedaleko brněnské přehrady v nádherné přírodě Jihomoravského kraje a je tak vhodnám ubytováním pro rodiny (Ubytování rodin s dětmi Brno a okolí). Ubytování je dále vhodné pro skupinové pobyty, pobyty jednotlivců, ubytování malých i velkých skupin u Brna. V areálu objektu se nachází Jezdecký klub Eliot a tímto penzion láká a nabízí Ubytování u koní v Jihomoravském kraji - Dovolená s koňmi Brno a okolí. Po dohodě se u nás můžete ubytovat i s pejskem. Pro psy můžete u nás pořádat i výstavy, pro které poskytneme vybavení i kotce, Dovolená s pejsky Brno a okolí. Kapacita objektu je 25 lůžek. Součástí zámečku je i stylový salónek s krbem, Restaurace se salónkem Brno a okolí. V restauraci i salónku je možné pořádat oslavy, firemní akce, semináře, přednášky, kurzy, školení, oslavy životních jubileí, školní srazy a svatby v Brně a okolí. V naší restauraci je možné přikoupit snídaně, Ubytování se snídaní Brno a okolí. Ubytování disponuje lůžkovými pokoji, které jsou vybaveny WC, sprchovým koutem a televizorem. Přímo k penzionu vede asfaltová cesta a u penzionu je pak parkoviště pro osobní automobily, Ubytování s parkovištěm Brno a okolí. V létě se okolí mění na ráj milovníků turistiky a cykloturistiky (množství značených cyklostezek), tj. ubytování pro cyklisty Brno a okolí - aktivní dovolená Brno a okolí. Penzion má velmi příhodnou polohu a je také v dosahu městské hromadné dopravy (cca 15 min. pěšky) do Brna, takže prohlídky Brna nejsou nikterak problematické. Penzion nabízí romantické, víkendové, prodloužené víkendové a seniorské pobyty v Brně a okolí.

> Otevírací doba

Celoročně

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Kohoutovická 177
Telefon: 546 217 333
E-mail: [email protected]

> Komentáře