Dětské centrum Jumboo | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětské centrum Jumboo

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Čeká Vás nejzábavnější džungle plná prolízaček, skluzavek a balónků. Opička Jumboo se zde stará se o to, aby tu byla celý den zábava. Děti mají možnost si hrát v prostoru, který je navržen tak, aby měl pozitivní vliv na jejich vývoj, společně můžete navštívit nejrůznější kurzy nebo Osvěžovnu. Tým kvalifikovaných lektorek s pedagogickým vzděláním naučí vaše děti důležitým dovednostem hravou formou a dbá na bezpečnost i hygienu celého centra Jumboo. Můžete být klidní, splňujeme veškeré normy a předpisy. Důležitou součástí centra jsou vzdělávací kurzy, jako je cvičení rodičů s dětmi – kurzy pro miminka od 3 měsíců či tvořivé kurzy pro malé rošťáky. Mají vaše děti narozeniny, chcete oslavit sportovní úspěch nebo uspořádat karneval? Připraví zde vašemu dítěti párty, na kterou nezapomenou. Nově pro opičky a opičáky chystají páteční Přespaníčko. Kočárek můžete zaparkovat uvnitř centra, Hroznýš Hodnýš vám ho pohlídá. Když se rodiče potřebují osvěžit nebo mají důležitou práci, Jumboo malé opičky pohlídá klidně na celý den. V pralese na ně totiž není sama, je tu Piraňa Zubatá, Hrošice Krasavice, Krokouš Vokouš nebo Lenochod Louda.

> Otevírací doba

Po-Ne: 09:00–19:00
(pondělí 09:00–14:00 pouze pro MŠ a jiné organizace)

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Přerov
Ulice: Blahoslavova 8
Telefon: 608 889 636
E-mail: [email protected]

> Komentáře