Adrenalin Park – Ranč Orel | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Adrenalin Park – Ranč Orel

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

3.7  (3x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Chcete zažít aktivní dovolenou? Přijeďte a vyzkoušejte některou ze zdejších atrakcí, např. lanové centrum, dětské terénní čtyřkolky, paintball, lukostřelbu, horolezeckou stěnu nebo jízdu na koních. Školám i firmám rádi připraví program na míru. * Lanové centrum 3 trasy různých obtížností, které je možno různě kombinovat, až do úplného vyčerpání, letos je pro vás připravena úplně nová černá trasa, na které jsou překážky, které jinde nenajdete. Celkově je zde až 47 překážek. * Adrenalin Tower 14 metrů vysoká věž s lanovou sítí, jakobovým žebříkem a horolezeckou stěnu s převisem a min. 6 cestami různých obtížností. Novinkou pro rok 2011 je speciální cesta na věž sestavena z dřevěných obličejů * Dětské lanové centrum Na délce 130 metrů je vybudována trasa pro děti již od 4 let a 100 cm výšky. Speciální samojistící systém na všech 13 překážkách zajišťuje bezpečnost po celou dobu pobytu dětí ve výšce 1,5 - 4 metry. * Obří lanovka 140 metrů dlouhý sjezd startující ve výšce 13 metrů, můžete se kochat nádherným výhledem na areál Adrenalin Parku i celé okolí. * Vyjížďky na koních Nechat se povodit, nebo si vyzkoušet “řízení” westernových koní nabízíme v intervalech 15 min – celý den. * Trampolíny Pro nejmenší děti i dospělé jsou nachystány trampolíny o průměru 5m vč. ochranné sítě. * Bungee trampolína Salto vpřed nebo vzad není problém, dvojité salto už chce trochu dovedností, trojité salto je zatím zdejší rekord, překonáte ho? * Paintball Dnes už známá zábava pro všechny, využijte hřiště v lese se spoustou přírodních překážek, ale i seníkem, který lze využít k ostřelování nepřátel. * Lukostřelba Jedinečná trať s 3D modely zvířat v životních velikostech, vyzkoušejte, zda byste se uživili mezi indiány jako lovci, kdy jindy se vám naskytne možnost střílet na kance, jelena nebo třeba sviště.

> Otevírací doba

Květen: 1.-3.5., 8.-10.5., so- ne 10:00-17:00
Červen: po - pa 10:00-16:00, so - ne 10:00-17:00
Červenec - Srpen: denně 10:00-19:00
Září: po - pa telefonní dohoda, so - ne, 28.9. 10:00-16:00
Říjen - Duben: telefonní dohoda

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Česká Ves
Ulice: Polská 9
Telefon: 731 543 237
E-mail: [email protected]

> Komentáře