Pohádková kovárna - zážitkový areál pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pohádková kovárna - zážitkový areál pro děti

Foto: Pohádková kovárna - Selibov

> Otevřeno

duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen, prosinec

> Hodnocení

1.2  (96x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Bylo, nebylo ... U nedalekého Tálínského rybníka si dali uprostřed malebné vesničky Selibov dostaveníčko čerti, hastrmani, víly, skřítci a další pohádková havěť. Kdo je chce ale spatřit na vlastní oči, musí sebrat odvahu a vstoupit do tajemné Pohádkové kovárny. Budete moc překvapení až zjistíte, jak se v kovárně zabydleli nejen vodníci, ale také pekelníci všeho druhu!! K těm se však dostanete jen přes tajemné zákoutí, které hlídá mocný Hejkal ... Brrrrrr!!! Loutkových pohádkových postaviček od autorů z celé České republiky je v objektu nainstalováno téměř 40. Potkáte tu hastrmany, víly, Jeníčka s Mařenkou i zlou Ježibabu, Červenou Karkulku, kováře, čerty a další pohádkové bytosti, které se v tomto starobylém stavení usídlily. Více vám však prozradit nemůžeme, protože jsme vázáni pekelným slibem a nemůžeme si to rozházet ani u vodníků. Bojíme se totiž o svoji dušičku ... Chcete-li se tedy ocitnout v pohádce, navštivte starobylou kovárnu v Selibově. Vstupné jednotné: 75 Kč, děti do 2 let zdarma Skupinám (nad 25 osob) doporučujeme objednat se předem. Pro objednané skupiny a školní kolektivy otevřeno po domluvě i v jiných termínech. AKTUÁLNÍ INFORMACE, novinky a připravované akce sledujte na našem FACEBOOKU. !!! facebook.com/pohadkovakovarna !!!

> Otevírací doba

letní prázdniny : DENNĚ od 10 do 17 hodin
duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen, prosinec dle webu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Selibov
Ulice: Selibov 23
Telefon: 724 913 100
E-mail: [email protected]

> Komentáře