Jesle a Mimiškolka Slunečnice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jesle a Mimiškolka Slunečnice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

1  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Jsme rodinné jesličky a školka s unikátní kapacitou jen 14 dětí. Ve věku 1-5 let Vládne u nás příjemná atmosféra. Harmonické prostředí, kde si děti hrají a objevují svět kolem sebe. O děti se starají laskavé a trpělivé chůvy. Chůvy pečlivě vybíráme a mají vlídný vztah k dětem. Prošly certifikovanými zkouškami s potřebnou praxi. Chůva se věnuje jen 3-4 dětem. Mají tak naši plnou pozornost. Ke každému z nich přistupujeme s láskou a podle jeho potřeb. S ohledem na věk a osobnost dítěte. Slunečnice má jednu třídu pro všechny. To se velmi osvědčuje. Menší a větší děti jsou spolu. Jsou k sobě ohleduplnější a kamarádští. Cítí se u nás přirozeně a chodí do Slunečnice rády. Malá kapacita znamená také menší nemocnost dětí. Pokud onemocní, pohlídá dítě po dobu nemoci chůva, kterou zná ze Slunečnice. Formou domácího hlídání. Den ve Slunečnici bývá radostný a pokaždé zajímavý něčím jiným. Děti si osvojí spostu nového. Chůvy je to trpělivě naučí. Slunečnice má samostatnou Montessori hernu. Splňuje kritéria Montessori pedagogiky. U nás je běžné, že se děti samy rozhodnou do herny jít a trávit zde čas. My jsme jejich partnery, kteří jim pomáhají rozvíjet schopnost učení se, kreativitu, nabývat sebevědomí. Procvičují také jemnou motoriku. Seznamujeme děti hravou formou s angličtinou. Což zvlládají s lehkostí a rychle se učí. Každý den čteme dětem pohádky. Rozvíjí tak svou představivost a slovní zásobu. Pokládáme základy k četbě do budoucna. Pohádky si také vyprávíme, chodí k nám pohádková víla. Naše muzikohrátky v dětech posilují jejich přirozený vztah k hudbě. Chůvy vymýšlí představení maňáskového divadla. Které s námi děti hrají. Podle ročního období a tradic malujeme obrázky a tvoříme. Pleteme pomlázky, vyrábíme papírové draky. Zdobíme perníčky. Vyrábíme ozdoby a sadíme květiny. Pro dobrou náladu a správné drzění těla cvičíme jógu pro děti. Cvičíme i na hudbu a děti pohyb milují. To je jejich přirozená vlastnost. Stravu nám připravuje firma, dbáme na její složení. Včetně čerstvého ovoce a zeleniny. Dětem u nás chutná a dodržují pitný režim. Slunečnice má terasu, která sousedí se zahradou s altánkem. Na terase si hrajeme. V létě se tady děti mohou koupat v bazénku. Park, kam chodíme na procházky je také chráněný a bezpečný. V zimě tu sáňkujeme a stavíme sněhuláky. Pořádáme oslavy narozenin a jmenin, s dárečkem a narozeninovým dortem. Chodí k nám Mikuláš s andělem a besídky se může účastnit celá Vaše rodina. Také od nás dostanete DVD s fotkami Vašich dětí. Děláme vše pro to, aby se ve Slunečnici děti cítili radostně se svými kamarády. Za dohledu přátelských Profi chův

> Otevírací doba

pondělí – pátek 7:00 – 18:00 hod.

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Opavská 76
Telefon: 734 722 848
E-mail: [email protected]

> Komentáře