Koupaliště Riviéra | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Koupaliště Riviéra

> Otevřeno

červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Koupaliště Riviéra je tvořeno kaskádou tří bazénů v umělém říčním korytě, které bylo vybudováno v bývalém slepém rameni. Hloubka celého bazénového koridoru je odstupňována. První část začíná brouzdalištěm, které je 120 metrů dlouhé a 18 metrů široké, jeho hloubka je od 5 cm do 60 centimetrů a kapacita je až 1080 dětí. Další částí je bazén pro neplavce, který má podobu mírné říční zátoky, s délkou 135 metrů a průměrnou šířkou 17 metrů. Hloubka této části se postupně svažuje od 100 centimetrů do 170 centimetrů. Kapacitně je tento úsek schopen pojmout 787 osob. Poslední část je určena až 475 plavcům, kteří ocení především délku bazénu, která je 135 metrů, s šířkou 17 metrů. Hloubka je zde od 170 cm do 210 cm. Všechny bazény jsou zásobovány z nově modernizované úpravny vody, která je součástí areálu. Přes celý bazénový komplex vedou dva mosty, umožňující snadný a pohodlný pohyb po areálu a výhled na celou vodní část. K využití jsou rozsáhlé travní plochy, které mohou sloužit pro relaxaci nebo různorodé sportovní činnosti. K dispozici je například petanquové hřiště, ping pongové stoly a pro děti dětské hřiště. V celém areálu je několik stanovišť s různými druhy občerstvení, návštěvníci mohou využít šatny a skřínky pro odložení cenných věcí a oblečení. V areálu je také možnost připojení k WIFI zdarma.

> Otevírací doba

Bazény jsou v provozu 09:00 - 20:00 hodin.
Beachvolejbal je v provozu 09:00 - 23:00
Areál se uzavírá ve 21:00 hodin.

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Bauerova 322/7

> Komentáře