Monkey's Gym | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Monkey's Gym

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (8x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

„Tělocvična, jak ji neznáte“ pro děti od 6 měsíců do 7 let od září 2014 již na dvou místech v Praze - Galerie Harfa, Praha 9 a Baby Club Juklík, Praha 5. Kurzy denně 9:00–19:00. Zábavnou formou a dle jednotné metodiky učíme pohybovým dovednostem, cvičení na nářadí, trénujeme obratnost i rychlost, hrajeme sportovní hry. Klienti si mohou si vybrat z mnoha lekcí cvičení pro každou věkovou kategorii v průběhu celého týdne. Tělocvična je prosklená, rodiče mohou sledovat průběh hodiny a také to, jaké pokroky jejich ratolest dělá. K dispozici máme dětský koutek a café bar pro doprovod. V průběhu hodiny se nenudí ani mladší sourozenci ani rodiče, kteří buď relaxují u dobré kávy, nebo v klidu vyřídí svoje pracovní záležitosti. Kvalifikovaní lektoři kladou vždy důraz na zábavu a hravost. V hodinách nechybí hry s míčem, dovednostní aktivity, cviky na nářadí – kladina, bradla, žebřiny, trampolína nebo horolezecká stěna je dětem plně k dispozici. Hodiny jsou prokládány sportovními hrami, aby si děti pohyb skutečně oblíbily. Děti do 2,5 let cvičí s rodiči, starší děti bez rodičů. Základní nabídka: - pololetní kurzy zábavného cvičení - otevřené hodiny bez nutnosti zápisu - netradiční narozeninové oslavy - víkendové hodiny „dovádění s kamarády“ ZKUŠEBNÍ HODINA ZDARMA!

> Otevírací doba

dle kurzu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Galerie Harfa
Telefon: 775 161 611
E-mail: [email protected]

> Komentáře