Jungle Park | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jungle Park

> Fotogalerie

> Otevřeno

březen, duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen, listopad

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Jungle park je lanové centrum nacházející se v samém srdci Brna. Rozléhá se v nádherném prostředí lesa kolem řeky Svratky. Jeho poloha v bezprostřední blízkosti městského koupaliště Riviéra a BVV z něj dělá pro svou dostupnost atraktivní místo pro aktivní odpočinek dětí i dospělých. Komu je park určen Jungle park je sportovně-rekreační areál, určený nejširší veřejnosti – dětem, mládeži, dospělým, jednotlivcům i kolektivům, sportovním klubům, zájmovým kroužkům, bezpečnostním složkám a všem, kteří chtějí zažít netradiční zážitek v korunách stromů. Velmi vhodný je park pro školní výlety. Přinese dětem dobrodružství v přírodě a obohatí je o nové zážitky a zkušenosti. Jaké lezecké trasy park nabízí: Základní trasa - je nejdelší, s 33 překážkami, zavěšená ve výšce 3-7m nad zemí o celkové délce 356m. Středně obtížná, obzvlášť kouzelná při nočním lezení. Minimální výška lezce 140cm. Bálúova Junior trasa – novinka roku 2010. Lehká, zábavná, vzrušující s 20 překážek o celkové délce 180m. Určená hlavně rodinám s menšími dětmi. Minimální výška lezce 120cm v doprovodu osoby starší 15 let. Od 140cm samostatně. Mauglího dětská trasa – určená těm nejmenším. Speciální samojistící systém zajišťuje bezpečné lezení dětem již od 4 let, resp. od výšky 100cm. Trasu tvoří okruh 10 lanových překážek zavěšených ve výšce 2-4m. Děti na trase postupně vyzkoušejí nejrůznější lávky, žebříky a sítě. Na závěr trasy překonají ve speciální jezdící houpačce vzdálenost třicet metrů. V parku vás čekají i dva 40m přejezdy přes řeku Svratku. Psi mohou do areálu lanového parku v lese, ale nemohou být v areálu SKP Kometa Brno. Pro návštěvníky se psem doporučujeme využít vstup z cyklostezky.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Bauerova 5
Telefon: 775586453
E-mail: [email protected]

> Komentáře