Rodinné vzdělávácí centrum Neuroprogress Brno | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné vzdělávácí centrum Neuroprogress Brno

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

2.8  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rodinné a vzdělávací centrum poskytuje komplexní služby orientované na oblast vzdělávání, speciálně pedagogickou péči a sociální oblast. Zajišťujeme kontinuální nabídku programů, které mají integrační charakter a podporují stabilitu rodiny. Poskytujeme: - kurzy pro děti ve věku od 3 do 7 let - nahrazují docházku do běžné MŠ - kurzy pro děti ve věku od 6 do 12 let - nahrazují docházku do běžné ZŠ - speciálně pedagogické služby - logopedie, zraková terapie, poruchy učení, diagnostika předškolních dovedností a grafomotoriky a následná intervence - volnočasové aktivity - kroužky, příměstské tábory, výlety a pobytové akce - speciálně pedagogická poradna - odborné služby psychologa a speciálních pedagogů (somatoped, logoped, psychoped, oftalmoped a další obory) - diagnostický pobyt - komplexní diagnostika za účasti rodiče ve vzdělávacím centru, naučíte se pracovat se svým dítětem a rozvíjet jej - vzdělávání - přednášky a praktické workshopy pro laickou i odbornou veřejnost ALFÍK A JEHO KURZY PRO DĚTI OD 3 - 7 LET NAHRAZUJÍ BĚŽNOU DOCHÁZKU DO MŠ Výchovně vzdělávací aktivity kurzů jsou vedeny speciálním pedagogem a asistentem, kteří pracují s individuálními plány jednotlivých dětí. Výuka probíhá podle nejnovějších trendů speciální pedagogiky s využitím neurotechnologií a výukových programů na PC. Při výuce využíváme pomůcky a principy Montessori pedagogiky. PRO DĚTI 6 - 12 LET NABÍZÍME: - přípravný kurz - sdružená škola rodinného typu - DYS pohotovost - speciálně pedagogická péče - doučování, náprava poruch učení, vedení domácí přípravy - rozvoj grafomotoriky a počátečního psaní, intervence při problémech ve psaní - poradenství k výběru výukových materiálů a didaktických pomůcek - kognitivní rozvoj a efektivní učení

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Obilní trh 11, FN Brno
Telefon: 702980729
E-mail: [email protected]

> Komentáře