Hlídání dětí ve věku od 3 do 6 let | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hlídání dětí ve věku od 3 do 6 let

Foto: Klára Mullerová

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Artíkova dětská skupina zajišťuje hlídání dětí ve věku od 3 do 6 let v době od 7:00 do 16:00 (možnost víkendového hlídání). Zápis proběhne od 6. do 17. října, při kterém si mohou maminky vyzkoušet taneční lekce s dětmi ZDARMA a především zde nechat své ratolesti v rukou zkušených tetiček a užít si dobré pití a něco k snědku, popřípadě volný čas. OTEVŘENÍ ŠKOLIČKY OD 20.října 2014. :-) Hlavním cílem naší dětské skupiny je vytvoření klidného a pohodového prostředí, ve kterém vždy najdeme děti veselé, kamarádské, radující se, hrající si a těšící se do něj. Zajišťujeme dětem prostředí s mnohostranným a přiměřeným dostatkem prostoru k jeho aktivnímu rozvoji. Čas prožitý v mateřské škole bude pro dítě radostí, příjemnou zkušeností a zdrojem dobrých a spolehlivých základů do života i vzdělávání. Nejde o jednostranně zaměřenou předškolní výchovu, ale o podporu správného tělesného rozvoje a zdraví, osobní spokojenost a pohodu a také správné chápání okolního světa a motivaci k jeho dalšímu poznávání. Vzdělávání je důsledně vázáno k individuálním potřebám a možnostem jednotlivých dětí, včetně vzdělávacích potřeb specifických. Využíváme prožitkové a kooperativní metody učení hrou a činnostmi dětí, které jsou založeny na přímých zážitcích dítěte, podporují dětskou zvídavost a potřebu objevovat, podněcují radost dítěte z učení, jeho zájem poznávat nové, získávat zkušenosti a ovládat další dovednosti. Vedle hry je důležitá také práce, kdy v dětské skupině pracují učitelé úmyslně v přítomnosti dětí a ty tak mohou v činnosti pomáhat. Jde především o prostírání před společným jídlem, sklízení ze stolu nebo poklízení herny. Jednoduchými pracovními a sebeobslužnými činnostmi v oblasti osobní hygieny, stolování, oblékání, úklidu, úpravy prostředí apod., si děti vytvářejí spojení se skutečným světem, učí se pomáhat, plnit si svoje povinnosti a rozvíjí svoji samostatnost. Zaměřujeme se také na vytváření zdravých životních návyků formou vyrovnávacích, protahovacích, dechových cvičení, jako jsou smyslové a psychomotorické hry, hudební a pohybové hry a činnosti, dále také činnosti zaměřené k poznávání lidského těla a jeho částíí. Další informace naleznete na www.artfactorybrno.cz. Budeme se těšit na Vaši návštěvu, ArtFactory Brno

> Otevírací doba

7:00 - 16:00/pracovní dny
7:00 - dle domluvy/víkendy

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Lidická 22
Telefon: 605 445 006
E-mail: [email protected]

> Komentáře