Mama Klub Chrudim | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mama Klub Chrudim

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

3.8  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Rodinné centrum Mama klub Chrudim se zaměřuje na zkvalitnění života rodin na Chrudimsku, orientuje se nejen na děti s maminkami na MD či RD, ale také táty, prarodiče i ty, kteří jsou již v pracovním procesu a mají větší děti - předškolního či mladšího školního věku. ¨ Rodiny vedeme ke kvalitnímu trávení volného času prostřednictvím pestré nabídky aktivit a tím předcházíme sociálně-patologickým jevům u dětí a dospělých. Pro děti nabízíme: cvičení rodičů s miminky a batolaty, Mama klíček - soubor pro nejmenší, My English, Yamaha Class, Montessori pro děti od 1,5 roku do 6 let, volná herna, výtvarné dílny, Ekoškolky, Mamaškolky, příprava na mateřskou školu, příměstské tábory během celého léta pro děti 4-10 let a další programy pro děti předškolního a školního věku. Dospělé vzděláváme v Kurzu pro nastávající rodiče, ve finanční a zdravotní gramotnosti, ve slaďování práce a rodiny. Z dalších aktivit vybíráme: Den dětí, Ukládání Broučků - lampionový průvod městem, Vynášení Moreny, ekologické aktivity, sezónní burzy dětského oblečení a potřeb pro miminka, těhotné a školou povinné. V našem centru uplatňujeme zásady dle programu ZDRAVÁ ABECEDA, podporujeme mezigenerační soužití, dbáme na vzdělávání lektorů a zaměstnanců.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Chrudim
Ulice: Strojařů 846
Telefon: 469 689 119
E-mail: [email protected]

> Komentáře