Rodinné centrum Archa | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné centrum Archa

Foto: Hana

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rodinné centrum Archa s nekuřáckou kavárnou a dětským koutkem poskytuje rodinné, pohodlné a nekuřácké prostředí pro trávení volného času rodin s dětmi, studentů, seniorů i všech ostatních obyvatel našeho města. V naší kavárně se zaměřujeme na kvalitní přípravu kvalitně pražené kávy, s kofeinem i bez kofeinu, dodávané z Novopacké pražírny. Prodáváme drobné občerstvení, různé nealkoholické nápoje (káva, čaj, džus, a jiné nápoje) a různé hotové výrobky k jídlu (sušenky, oplatky, zákusky a jiné pochutiny) a v neposlední řadě i výrobky vyhlášené Čokoládovny KAMILA. Pořádáme pro rodiny z Moravských Budějovic a okolí akce, které stmelují vztahy v rodinách a podporují hodnotně strávený společný čas (dětský den, karneval, velikonoční tvoření, letní rodinné odpoledne, podzimní tvoření, předvánoční dílny, veřejné čtení knih a jiné). V naší kavárně prodáváme knihy a publikace, můžete si je zde však i zdarma přečíst přímo na místě. Pořádáme přednášky, semináře a kurzy zaměřené nejen na rodinné a mezilidské vztahy. Prostory kavárny Vám můžeme rezervovat na rodinné oslavy a jiné soukromé akce. Interiér je plně pokryt volně přístupným WIFi signálem s možností připojení k internetu! K dispozici máte ZDARMA i několik tabletů, s nimiž si můžete vybrat cokoli z našeho menu, přečíst si "noviny" nebo se třeba jen tak pobavit vzdálenými přáteli třeba na sociálních sítích. Najdete nás i na FACEBOOKu: https://www.facebook.com/www.rcarcha.cz Sídlíme přímo v centru města Moravské Budějovice, nám. Míru 25! Jsme tu pro váš příjemně strávený čas se svými blízkými v pohodlí a klidu, pro všechny lidi z našeho města i okolí. Těšíme se na vaši návštěvu! Hana a Lubomír Honkovi

> Otevírací doba

Pondělí 13 - 18h, Úterý 9- 12h 13 - 17h, Středa 9 - 12h 13 - 18h, Čtvrtek 9 - 12h 13 - 17h, Pátek 9 - 12h 13 - 15h.

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Moravské Budějovice
Ulice: nám. Míru 25
Telefon: 724 165 661
E-mail: [email protected]

> Komentáře