Kino Ponrepo dětem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kino Ponrepo dětem

Foto: Jiří Forejt

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Ponrepo dětem představuje příjemnou víkendovou aktivitu pro rodiče s dětmi. Pokud nevíte, jaký program nachystat pro děti na neděli, přiďte do Ponrepa na některé z pohádkových pásem - ta jsou nově věnována i těm nejměnším z nejmenších. Dětské programy promítáme každou neděli od 15 hodin. Filmy procházejí pečlivým dramaturgickým výběrem filmových kurátorů NFA s ohledem na to, aby byl divácký zážitek malých cinefilů přímo uměrný jejich věku. Projekce doplní tvůrčí dílny, zajímavým způsobem navazující na zhlédnutý film. Ponrepo dětem je dramaturgicky rozčleněno do tří kategorií. Každá z nich cílí primárně na jinou věkovou skupinu. PONREPO PRO NEJMENŠÍ Pásma krátkých animovaných filmů pro předškolní děti s milým a vtipným moderátorem a dílničkou. PONREPO PRO MALÉ CINEFILY Moderované projekce delších filmů pro školní děti s dílničkou a soutěžemi. PONREPO DĚTEM JINAK Filmy, které nejsou primárně určené dětem, ale mohly by zajímat je i jejich rodiče. Ani zde nebude chybět moderátor a dílnička.

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Bartolomějská 11
Telefon: 778 522 706
E-mail: [email protected]

> Komentáře