Svíčkárna Rodas Plzeň Litice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svíčkárna Rodas Plzeň Litice

Foto: Michaela Hauerová

> Videogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.7  (10x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Chcete strávit příjemné odpoledne tam, kde budou vaše děti i vy šťastní a spokojení? Přijďte se podívat do Svíčkárny Rodas v Plzni Liticích. Můžete si zde vlastnoručně ozdobit svíčky, vykrojit glycerinová mýdla, nasypat koupelové soli či odlévat voskové pastelky dle svých představ a fantazie. Svíčky si namočíte do barevných politur, které souží k tomu, aby svíčka dobře hořela, a zároveň na ní tvoří parádu. Na závěr si svíčku dozdobíte Starwaxem, což je speciální hmota na zdobení svíček s 3D efektem. V dílně je k dispozici kromě zdobení svíček také výroba voskových pastelek. Ty jsou vyrobeny ze včelího vosku, potravinářských barev a olivového oleje, tudíž jsou netoxické a vhodné i pro malé děti. Dále si můžete vyzkoušet nasýpání koupelových solí dovezených z Itálie či vykrajování glycerinových mýdels přírodními esenciálními oleji. Sezónně se můžete těšit také na výrobu voskových ozdob s Velikonočním či Vánočním motivem. Součástí areálu je také podniková prodejna, kde si nakoupíte za podnikové ceny svíčky, parfémy, kosmetiku, ekologické prášky na praní a mnoho dalšího. V průběhu návštěvy či na závěr můžete posedět u kávy nebo limonády a dozvědět se zajímavosti o výrobě svíček. Součástí areálu je také minifarma. Vstupné je zdarma. Zákazník si platí pouze to, co si bude chtít vyrobit ve výrobní dílně nebo koupit v podnikové prodejně.

> Otevírací doba

čtvrtek - pátek 14:00 – 18:00 hod.
sobota - neděle 13:00 – 18:00 hod.
Pro školy, školky a jiné skupiny denně na základě telefonické objednávky.

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň - Litice
Ulice: Klatovská 502/362
Telefon: 739 013 970
E-mail: [email protected]

> Komentáře