Centrum pro rodinu Ovečka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Centrum pro rodinu Ovečka

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.7  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Mateřské centrum Ovečka bylo pro veřejnost otevřeno 4. září 2006, zároveň s ním byla zprovozněna výuková místnost, internetový koutek i právní poradna a byly zahájeny výukové kurzy v rámci projektu Integrace žen do pracovního procesu podpořeného z fondů EU. Mateřské centrum Ovečka je členem Sítě mateřských center ČR. Do mateřského centra Ovečka není třeba se předem přihlašovat, doba pobytu závisí na chuti maminky a dítěte a je omezena pouze provozní dobou. Pokud jste maminka na mateřské dovolené, stačí přijít a zapojit se do širokých aktivit, které MC Ovečka nabízí, můžete si také jen vypít kávu, posedět a popovídat si s kamarádkami. Pro děti je zde k dispozici tělocvična s tunelovým bludištěm, houpačkami, míči či trampolínou a prostorná herna s kuličkovým bazénem, hračkami od autíček po panenky, stavebnicemi apod. Také zde najdete spoustu pomůcek na malování. Nabízíme Možnost užitečně a příjemně prožívat mateřskou dovolenou Pomoc a podpora maminek v jejich vlastním mateřství Rozvoj a podpora zdravých citových a sociálních vztahů mezi dětmi a rodiči Získávání prvních zkušeností před vstupem do školky, případně školy Sbírka nových nápadů a inspirací, nových přátelství, nových zkušeností a pohledů na výchovu Pořádání zájmových kroužků pro předškolní děti Pořádání besed a přednášek Pořádání jednorázových akcí Pronájem prostor MC pro dětské narozeninové oslavy Možnost bezplatné inzerce Uvítáme Vaše nápady a připomínky ke zlepšení a zkvalitnění chodu centra. S velkou radostí také uvítáme mezi sebou aktivní maminky, které by se chtěly do chodu centra zapojit – např. vedením dětských kroužků apod. Přijďte, těšíme se na Vás :-) • HERNA Centra pro rodinu Ovečka: Pro děti je zde k dispozici prostorná herna s kuličkovým bazénem, trampolínou, hračkami od autíček po panenky, stavebnicemi, pomůckami na malování apod. Pokud jste maminka na mateřské dovolené, stačí přijít a zapojit se do širokých aktivit, které MC Ovečka nabízí nebo si zde také můžete jen vypít kávu, posedět a popovídat si s kamarádkami. Vstup: 50,-Kč/dítě, 70,-Kč/sourozenci Vstupné platí na celé dopoledne nebo odpoledne. Pronájem prostor pro narozeninové oslavy: Pá 14.00 – 18.00 So 13.00 – 18.00 § každá započatá hodina………… 200,- Kč § rezervační poplatek …………. 200,-Kč • MINIŠKOLKA s prvky Montessori pedagogiky PROGRAM: Výchovně vzdělávací činnosti, ve kterých se prolínají všechny složky výchovy. Režim dne je přizpůsoben věku a schopnostem dětí. Program dle rámcově vzdělávacího programu předškolní výchovy, vypracován školní vzdělávací plán. O děti se stará kvalifikovaný pedagogický personál. PROVOZNÍ DOBA: 7.30 – 16.00 hod (Po – Pá). CENA: Dopolední blok (7.30 – 12.00 hod.) – 1.250,-Kč/měsíc Celodenní blok – 1.500,-Kč/měsíc TERMÍN: od 2. září 2013 do 30. června 2014 VĚK: 3 až 5 let

> Otevírací doba

LETNÍ PROVOZ (od 1.4. - 31.8.)
po-pá 9:00h - 12:00h
po-čt 14:00h - 17:00h

ZIMNÍ PROVOZ (od 1.9. - 31.3.)
po-pá 9:00h - 12:00h
po-čt 14:00h - 18:00h

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Poláčkova 2
Telefon: 475 212 314
E-mail: [email protected]

> Komentáře