Tučňákov.cz | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tučňákov.cz

Foto: Magda Bartošová

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Tučňákov je prestižní soukromá školička určená pro všechny děti a jejich rodiče, kteří vyžadují: Individuální přístup Harmonické prostředí Garanci malého počtu dětí ve skupině Kvalifikované profesionální vedení Všestranný rozvoj dětí a jejich zájmů Spolupráce s rodinou Proč dát své dítě k nám? Naší snahou je provázet děti na jejich cestě dětstvím. Při práci využíváme prvků osobnostně orientované výchovy. Poskytujeme nejen výchovu, ale také vzdělávání v podobě nabídky činností, ze kterých si dítě volí dle zájmu, libosti či nálady. Dítě je rovnocenný partner, se kterým spolupracujeme. Program je přizpůsoben tempu a individuálním potřebám dětí, vedoucí k harmonickému rozvoji. Čerpáme také výhody plynoucí z heterogenní skupiny dětí, tedy různosti a rozmanitosti ať už věku nebo schopností dětí. To umožňuje, aby se starší děti učily pomáhat mladším, silnější slabším, rozvíjí vzájemnou toleranci a respekt. Hlavním východiskem celého procesu je šťastné dítě. Dětství je období natolik jedinečné, tvárné a bezprostřední, že musíme usilovat všemi možnými způsoby o jeho šťastný vývoj. Tučňákov nabízí pro přihlášené děti následující nabídku kroužků: Angličtina: Každý správný tučňák by měl hovořit alespoň dvěma jazyky. Kromě rodného jazyka a jeho rozvoje nabízíme výuku angličtiny s rodilým mluvčím. Děti se 2x týdně seznamují s novými slovíčky, zpívají písně a zábavnou formou si osvojují cizí jazyk. Šikulové: Denně pro děti chystáme různé tvořivé činnosti výtvarného nebo pracovního charakteru. Malujeme, kreslíme, modelujeme, lepíme, stříháme, skládáme a všechno nás to nesmírně baví. Kroužek nabízí rozvoj estetického cítění, tvořivosti, fantazie, vytrvalosti, rozvíjí jemnou motoriku. Vaření: Občas si také něco sami uvaříme nebo upečeme. Můžeme to společně zbaštit nebo nechat pro maminku či tatínka. Baví nás míchat těsto, vykrajovat tvary, potírat a zdobit. Snažíme se připravovat nejen sladkosti, ale také zdravé, barevné pokrmy. Sporťáci: Pohyb je pro nás přirozeným projevem. Proto běháme, skáče, lezeme po čtyřech. Učíme se ale také novým motorickým dovednostem jako je chytat a házet míč, skákat po jedné noze. Zařazujeme prvky dětské jógy a relaxace. Trénujeme vytrvalost, podporujeme odvahu, budujeme sílu celého těla. Zpěváček: Jak by to asi vypadalo, kdybychom si denně nezpívali? Odpověď je jasná: Smutně! A to mi rozhodně nechceme. Nacvičujeme známé lidové písničky. Za doprovodu klavíru. Některé doplňujeme tanečkem. Hrajeme si na muzikanty - máme k tomu širokou nabídku Orffových nástrojů. Učíme se rozeznávat zvuky a hluky. Často dostáváme různé hudební hádanky.

> Otevírací doba

Školička = 7:30 - 18:00 Po-Pá
Hlídání dětí = dle dohody

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 3
Ulice: Slezská 63
Telefon: 775729996
E-mail: [email protected]

> Komentáře