3D planetárium Techmania Plzeń | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

3D planetárium Techmania Plzeń

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Jediné 3D planetárium v ČR Co je lepší než dva rozměry? Přece rozměry tři! Plzeňská Techmanie zve do supermoderního 3D planetária, jehož diváci se dostanou nejen do hlubin vesmíru, ale i do světa moří, oceánů, hmyzu nebo vlastního těla. V planetáriu najdete dvě projekční kupole, gyroskop, originální expozici zasvěcenou vesmíru a 3D Cinema s dalšími atraktivními projekcemi. Co tedy 3D planetárium nabízí? Populárně-vzdělávací projekce ve 2D a 3D Dvou i trojrozměrné projekce na kulovou i rovnou plochu plochu jsou zárukou, že vás zaujme nejen obsah filmu, ale i forma jeho zpracování. Buď se pohodlně usadíte do jednoho z 90 polohovatelných sedadel v planetáriu, nebo se uvelebíte v sedacím vaku 3D Cinema. Nasadíte si 3D brýle a můžete se plně ponořit do děje. Představte si dvoumetrový globus, který se takřka vznáší v prostoru a vy jej můžete dotykem ovládat, měnit, promítat na něm třeba krátké filmy zachycující proměny Země v čase, pozorovat bouřící tornáda, stopovat zemětřesení nebo zjistit, co vše se může stát s botou, která spadne do oceánu. Interaktivní globus Science on a Sphere využívá data amerického Národního úřadu pro oceán a atmosféru (NOAA) nebo nabízí programy zpracované přímo v Techmanii. Interaktivní expozice Vesmír Tři desítky exponátů vám ukáží blízký i vzdálený vesmír tak, jak ho pravděpodobně ještě neznáte. Pohrát si zde můžete s vodíkovou raketou, vyzkoušíte si gyroskop či skafandr, pochopíte, co se děje v nitru sopek nebo jak vypadá třeba vnitřek Slunce. I zde platí, že jen dívat se nestačí: neváhejte se exponátů dotknout! Vždyť právě tím, že s nimi budete manipulovat, pochopíte, jak fungují nejen ony, ale i přírodní zákony, které demonstrují.

> Otevírací doba

Pondělí - pátek 08:30 – 17:00
Neděle, státní svátky, celorepublikové prázdniny: 10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Vstup z rohu Borské a Břeňkovy ulice
Telefon: 737247585
E-mail: [email protected]

> Komentáře