Prehistoric park Chvalovice - park uzavřen! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Prehistoric park Chvalovice - park uzavřen!

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Stálá expozice prehistorických zvířat "Prehistoric park Chvalovice", která v rámci postupného budování výstavy vývoje života na zemi představuje v první etapě na kryté ploše více než 1400 metrů čtverečních 50 obživlých dinosaurů v životní velikosti, kteří se pohybují a vydávají zvuky, jako kdyby byli opravdu živí (pohybují končetinami, ocasem, hlavou, otevírají tlamu a mrkají očima). Od podzimu 2011 je expozice rozšířena o putovní výstavu modelů zvířat z doby ledové. Můžete zde spatřit známé a populární tvory, jako je například mamut nebo šavlozubý tygr, ale také několik méně známých exemplářů. I tyto modely jsou oživeny pohyby a příslušnými zvuky. Expozice je určena pro celou rodinu, kde zejména děti prožijí nezapomenutelný zážitek, stejně jako pro školy, které mohou návštěvou Prehistoric parku nabídnout jedinečný interaktivní způsob výuky pro období pravěku. Všichni návštěvníci se vrátí společně s námi do období až o 225 miliónů let zpět do světa, kterému vládli mohutní dinosauři. Uvidíte dinosaury z období Triasu, tedy z období zhruba před 225 miliony let, dále dinousary z tzv. zlatého věku jejich života na Zemi, jurského období a celá první etapa expozice je zakončena těmi největšími velikány, kteří kdy chodili po této planetě – dinosaury z období Křídy.

> Otevírací doba

Trvale uzavřeno!

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Chvalovice
Ulice: Chvalovice 30
Telefon: 725 894 444
E-mail: [email protected]

> Komentáře