Šikland - zábavní park | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Šikland - zábavní park

> Otevřeno

červen, červenec, srpen

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Šikland je komplex 3 zábavních areálů s největší nabídkou služeb a zábavy v České republice. Ve Zvoli nad Pernštejnem se nachází největší areál Šiklův mlýn, známý jako westernové městečko a Motosport military offroad areál. Šiklův mlýn je největší přírodní zábavní areál v České republice. Zažijete zde aktivní zábavu i odpočinek. Přijeďte do překrásné přírody v srdci kraje Vysočina s rodinnými příslušníky, s kamarády nebo s pracovními kolegy. V areálu na vás čeká celodenní program ve westernovém městečku, relax na koupališti, zvířátka v zooparku a spousta dalších zážitků na připravených atrakcích. Pro děti nabízíme velké množství atrakcí, jako střelba z luku, vláček Union Pacific, skákací hrady a mnoho dalších. Vyřádit se mohou také na koupališti nebo si prohlédnout zvířátka v zooparku. Pro děti máme připravené i dětské letní tábory. Dámy jistě ocení wellness služby, půjčovnu kostýmů nebo vyjížďky na koních. Pochutnají si na dortíku s kávou v Cafe House. Pánové nepohrdnou jízdou v bojovém vozidle pěchoty na offroadové dráze a jistě ani návštěvou legendárního baru U Hrobníka. Atrakce, pokud není uvedeno jinak, fungují v hlavní sezóně, tj. červenec a srpen. Některé atrakce nemusí být v provozu v závislosti na počasí (déšť znechutí všechny aktivity pod širým nebem, chladné počasí nepřeje rýžování zlata a horko zas rozpálí skákací hrad, že by se na něm dalo grilovat), není tedy podmínkou, že jsou všechny atrakce v provozu každý den. V Dolní Rožínce pak strašidelný zámek Draxmoor. Budova historické sýpky ze 17. století je proměněná na stylový strašidelný zámek. Čekají na Vás tři rozsáhlá patra se strašidelně-fantastickou expozicí, 3D kino, strašidelný výtah a zcela nové zámecké nádvoří s pohádkovými domečky na kuřích nožkách, soškami pohádkových postaviček a skákacím hradem. Chmurné emoce ze strašidelné prohlídky zámku zaženete u občerstvení Pod dračí skálou a zakoupením drobností v nové, malebné prodejně suvenýrů. Kromě strašidel, pavouků, kostlivců a lebek, máme pro vaše děti také kouzelné čarovné hůlky, hit letošního léta. Lehce se s nimi převtělí do Harry Potterů, čarodějů nebo lesních víl.

> Otevírací doba

Hlavní, prázdninová sezóna 2019 startuje 29.6. Areál Šiklův mlýn bude mít OTEVŘENO NONSTOP s programem od úterý do neděle až do konce prázdnin.

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Zvole pod Pernštejnem
Telefon: 602 750 130
E-mail: [email protected]

> Komentáře