Centrum Veronica Hostětín | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Centrum Veronica Hostětín

Foto: Archiv Centra Veronica

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Vzdělávací a informační středisko Centrum Veronica působí v unikátním prostředí obce Hostětín. Obec je známá svými ekologickými projekty, které byly realizovány díky spolupráci obce s Centrem Veronica a Občanským sdružením Tradice Bílých Karpat. Posláním Centra Veronica Hostětín je ukazovat na praktických příkladech, realizovaných modelových projektech a výsledcích jejich monitorování, že vztah k přírodě, místním zdrojům a tradicím spolu s ohleduplným hospodařením může chránit životní prostředí a globální klima, ekonomicky stabilizovat venkov a řešit nezaměstnanost i v poměrně odlehlých oblastech. Centrum Veronica nabízí: -Ekologické vzdělávání dospělých i dětí, odborníků i laiků. -Ekologické ubytování v pasivním domě s možností celodenního stravování (25 lůžek ve 2- až 4lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením). -Zázemí pro další školicí akce v krásném prostředí Bílých Karpat (pronájem prostor pro vaše školení, firemní akce, teambuildingy). Přijeďte do Hostětína poznat modelové projekty udržitelného rozvoje a vyzkoušet si bydlení v pasivní domě, např. během pobytu na Zelené dovolené, doplněné zajímavým programem. V Centru Veronica se pro děti pořádají vzdělávací programy pro školy i tábory pro rodiny s dětmi.

> Otevírací doba

Obvykle pondělí - pátek 10:00 - 14:00.
Před plánovaným příchodem je však vhodné nejméně jeden den předem zavolat na číslo +420 572 630 670.

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Bojkovice
Ulice: Hostětín 86
Telefon: 572 641 855
E-mail: [email protected]

> Komentáře