Komunitní centrum Kampa | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Komunitní centrum Kampa

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.6  (17x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Srdečně Vás zveme do Komunitního a mateřského centra Kampa. Najdete nás přímo v parku Kampa, U Sovových mlýnů 3, Praha 1 - Malá Strana. Sídlíme v nízkém domečku mezi těsně sousedícím dětským hřištěm a Muzeem Kampa (Sovovy mlýny). Vám a především Vašim dětem nabízíme výjimečný prostor v centru Prahy, kde si můžete hrát, odpočinout, Vy i Vaše děti poznat nové přátele. Děti zde naleznou velkou slunnou hernu plně vybavenou pestrými hračkami, výtvarnými potřebami a třeba i houpacím koníkem. Maminky s nejmenšími mají k dispozici dětskou postýlku, přebalovací pult, prostorný gauč, kde mohou miminko v pohodlí nakojit. K prostorám KC Kampa patří i zahrádka, kde mohou maminky nechat své děti spinkat v kočárcích na čerstvém vzduchu a mít je stále na očích. Malé děti zas mají možnost být za hezkého počasí venku, kde jsou v naprostém bezpečí. Rodiče malých dětí u nás ocení velkou škálu rozličných kroužků (pohybové, výtvarné, hudební, dramatické), kdy naše tety lektorky děti zabaví, naučí je něco nového a rodiče třeba inspirují, jak posílit pouto mezi rodičem a dítětem a jak děti úměrně věku rozvíjet. Během pobytu si u nás můžete dát kávu nebo čaj, využít naší malé kuchyňky pro ohřátí stravy pro Vaše dítě. Kromě pravidelného programu pořádáme dětská divadélka, workshopy pro rodiče s dětmi, doprovodné dětské programy k happeningům a festivalům probíhajícím v parku Kampa. KC Kampa je oblíbené místo setkávání nejen malostranských rodičů s dětmi, ale všech, kteří si udělají výlet do centra Prahy a chtějí strávit čas v příjemném a milém prostředí. Dospělým návštěvníkům doporučujeme naše večerní kurzy (cvičení, hudba, kultura, vzdělávání). Podrobné informace naleznete na www.kckampa.eu a stránkách Facebook/Komunitní a mateřské centrum Kampa. Těšíme se na Vaši návštěvu!

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: U Sovových Mlýnů 3
Telefon: 608,444,654
E-mail: [email protected]

> Komentáře