Rodinné centrum Klíček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné centrum Klíček

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Představujeme Vám maskota stejnojmenného rodinného centra – skřítka Klíčka. Nápadná hlava klíčícího hrášku symbolizuje rodící se dětskou duši. Stejně jako semínko rostliny děti rostou, vyvíjí se a je potřebná dobrá péče, aby se mohly zdravě rozvíjet ve všech směrech. Jednoduché tělo s končetinami „jde naproti „ zjednodušenému chápání malých dětí. Skřítek Klíček je postava moudrá, veselá a nezkažená. Má dobré srdce a má přirozenou chuť učit se a poznávat svět. Nosí s sebou velice vzácný klíč. Je poměrně velký a může se jevit jako zbytečná zátěž. Jedná se ale o klíč od křehkých duší dětí a od dobře fungující rodiny. Také nahrává nezkrotné dětské fantazii. Maskota rodinného centra navrhl Miloš Makovský , student Univerzity J. E. Purkyně, Pedagogické fakulty, oboru výtvarnictví v Ústí nad Labem, který společně se svou spolužačkou Terezou Záchovou vyzdobil stěny rodinného centra. Doufáme, že si skřítka Klíčka oblíbíte a že se Vám a hlavně dětem v nově upravených prostorách bude líbit.

> Otevírací doba

Dle programu: http://rcklicek.webnode.cz/program-centra/

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Dobrovice
Ulice: Kosořická 633 v areálu u technických služeb
Telefon: 774 590 947
E-mail: [email protected]

> Komentáře