Rodinné centrum spolku Babický drak | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné centrum spolku Babický drak

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Bydlíme v Babicích a v lednu roku 2010 jsme oficiálně založili občanské sdružení Babický drak. Prostřednictvím tohoto sdružení organizujeme anebo pomáháme při organizaci různých kulturních akcí pro občany Babic, aktivit pro naše děti, společných setkávání rodičů a dětí, zájmových kroužků pro malé i starší děti a dospělé. Jelikož jsme sdružení neziskové a dobrovolné, chceme žádat o finanční příspěvky na naše programy v rámci různých grantů a dotací. Zároveň uvítáme jakoukoliv finanční, materiální i organizační pomoc. Zahájili jsme provoz Rodinného centra občanského sdružení Babický drak a každou středu dopoledne se scházíme v areálu Open Gate (Babice 5). Informace o datech a časech setkávání pravidelně aktualizujeme. K herně RC je možno dopravit se autem, kde můžete zaparkovat na vyhrazených místech v areálu OG. Další variantou návštěvy rodinného centra je přihlásit se do Montessori klubu, který probíhá v pondělí, úterý, čtvrtek a pátek. Více o tomto klubu - se dozvíte v samostatné sekci. Vybavení k dispozici: mikrovlnka, nočník pro malé návštěvníky, hračky, koberec, potřeby na kreslení, látkový stan, cvičební pomůcky (podložky, míče, kruhy, …) a další. Od 1.10.2012 jsme nově zahájili kvalitní kroužek pro předškolní děti – Montessori dětské centrum. Rámcový program je sestaven v dopoledních blocích, které si volí děti samy podle svých potřeb, kromě společného pobytu v přírodě. Ráno začínáme v 8,00 hod. Po příchodu klademe hlavní důraz na práci dětí s pomůckami. Mezi 8,30 – 9,30 hod. se děti střídají u svačinového stolu a poté odcházíme ven. Během dopoledne zařazujeme také „angličtinu pro nejmenší“ a v případě nepřízně počasí se budeme protahovat pomocí jógových cviků.

> Otevírací doba

KAŽDÉ ÚTERÝ od 9:00 do 11:30 hodin

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Babice
Ulice: v areálu Open Gate Babice 5
Telefon: 720 750 851
E-mail: [email protected]

> Komentáře