Rolnička - divadlo pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rolnička - divadlo pro děti

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Co divadlo nabízí? Divadelní představení pro nejmenší divadelní představení pro mateřské školy a nižší ročníky základních škol, pro menší divadla a kulturní střediska, pořádající představení pro děti Přehled titulů: O malém tygrovi Byl jednou jeden dvoreček Jak to bylo, pohádko? Medvědí pohádky Medvědí divadlo Čertovská pohádka „Strašidelná“ barevná pohádka Tři prasátka...aneb... Loupežnická pohádka Řemeslnické písničky Pohádky pro Dášenku Když jsem já sloužil O tom, co se možná stalo (vánoční) Dračí pohádky Předškolácká pohádka Ořechová pohádka Velká čertovská pohádka Délka představení vždy cca 45 minut Všechna představení jsou doplněna písničkami s doprovodem kytary, ke zpěvu se diváci postupně přidávají. Všechna představení jsou loutková, i když se většinou nejedná o klasické typy loutek. Tyto „loutky-neloutky“ poskytují iluzi jednajících postav, ale zároveň jsou vyrobeny z běžně dostupných předmětů a materiálů. Shlédnutí představení může být inspirací pro děti i dospělé k vlastní tvořivé výtvarné i divadelní činnosti. Výprava je většinou velmi variabilní, takže se bez problémů vejde do menších prostor mateřských škol, ale zároveň s užitím stejných prostředků dokáže bohatě zaplnit i divadelní jeviště.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Liberec
Ulice: Jeseniova 4
Telefon: 485 124 497
E-mail: [email protected]

> Komentáře