Rodinné centrum Vikýrek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné centrum Vikýrek

> Fotogalerie

> Otevřeno

leden, únor, březen, duben, květen, červen, září, říjen, listopad, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

RODINNÉ CENTRUM VIKÝREK založilo občanské sdružení Přátelé KOPRETIN o.s. Vikýřovice. Jde o neziskovou organizaci, jejímž posláním je prostřednictvím přátelského setkávání nabízet veřejnosti kulturní, společenské a sportovní akce pro rodiny s dětmi. Nabízíme prostor všem, kteří chtějí poznat samy sebe a souvislosti života. Ženám, které si váží svého ženství a které chtějí vědomě prožít těhotenství a přirozeně porodit. Rodičům, kteří touží po dětech i těm, co děti již mají. Věří v přirozené rodičovství a že děti jsou základem budoucnosti světa. Děti zde mají možnost poznávat spoluvrstevníky, hrát si, zpívat, tvořit a objevovat svět. Jsme tady pro ty, kteří se touží setkávat a najít spřízněné duše. Pro děti a rodiče je zde k dispozici velká herna, sociální zařízení a v přízemí prostor pro kočárky. Naše aktivity: Pravidelné aktivity: · hrátky s Vikýrkem pro miminka a větší děti ve třech věkových kategoriích · angličtina pro nejmenší · malování a tvoření s radostí pro nejmenší · cvičeníčko s andílky · sportovní hry · měsíční keramika pro rodiče s dětmi · pátky pro radost - stříhání dětí i dospělých, kosmetika, tvořivé dílny, prožitkové setkání · přírodní léčba, masáže a poradenství v oblasti přírodní medicíny pro těhotné a maminky s miminky · energetické cvičení Qi Gong Besedy, semináře a kurzy: · předporodní příprava · znakování s miminky · masáže kojenců · přednášky a besedy pro rodiče nejen z oblasti intuitivního rodičovství Jednorázové kulturní a sportovní akce pro rodiče s dětmi, např.: · maškarní rej · velikonoční jarmark a tvoření · vítání jara · táta dneska frčí · lampionový průvod a dýňobraní · mikuláš pro nejmenší · adventní tvořivý ateliér · vánoční jarmark · sezónní bazárky oblečení a potřeb pro děti a dospělé Naše služby: · Půjčovna pomůcek pro maminky a děti (babyvak, hacka, tummy kyblík, kolotoč nad postýlku, kapsa na potřeby nošení miminka v šátku, kojící polštář apod.) · Knihovna nejen z oblasti intuitivního rodičovství · Ekoporadenství · Wi-fi připojení k internetu zdarma · Prostor pro Vás – narozeninové oslavy, semináře, besedy, setkání apod Naše novinky: · pronájem dětských atrakcí na kulturní a sportovní akce a narozeninové oslavy pro soukromé osoby, obce, NNO, firmy a další subjekty včetně zajištění doprovodných služeb · velikonoční jarmark rukodělných výrobků místních šikovných rukou · minibesedy s odborníky z různých oblastí péče o dítě pro rodiče (zdravá strava, homeopatie, přírodní léčba, první pomoc, péče o dětské zoubky apod.) · letní příměstský tábor

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Vikýřovice
Ulice: Sportovní 273
Telefon: 775 977 020
E-mail: [email protected]

> Komentáře