Rodinné centrum Zvoneček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné centrum Zvoneček

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Občanské sdružení Dětský svět Nejdek bylo založeno v roce 2002 třemi nadšenými maminkami na rodičovské dovolené za účelem vybudování kvalitního dětského hřiště ve městě. Postupně však došlo k rozšíření jak sdružení, tak i jeho aktivit. Přibyly jednotlivé akce pro rodiny s dětmi, v lednu 2004 bylo pro maminky a tatínky na rodičovské dovolené a jejich děti uvedeno do provozu Rodinné centrum Zvoneček (nejprve v pronajatých prostorách ZŠ Karlovarská, v současnosti v Domě s pečovatelskou službou), které je od září 2007 členem Sítě mateřských center ČR. Svými aktivitami sdružení (a centrum) neustále reaguje na měnící se potřeby obyvatel města, zejména rodin s dětmi a rodičů na rodičovské dovolené. Nabízí širokou škálu služeb, od dopoledních programů pro batolátka, přes víkendové tvořivé dílny pro děti i dospělé, až po jazykové kurzy. Má na svědomí, troufáme si říci, již tradiční akce: "Indiánský den", "Svatomartinské posvícení s lampiónovým průvodem", "Maškarní rej na ledě", "Sněhové hrady", "Putování za pečenou bramborou", jarní a podzimní burzu dětského oblečení. Nevyhýbá se ani spolupráci s dalšími organizacemi a institucemi, např. s Pedagogicko-psychologickou poradnou Karlovy Vary, Červeným křížem nebo občanským sdružením Dětská radost Nejdek, které se věnuje handicapovaným dětem, apod.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Nejdek
Ulice: Dvořákova 326
Telefon: 734 728 669
E-mail: [email protected]

> Komentáře