Rodinné centrum Srdíčko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné centrum Srdíčko

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Chcete se stát součástí kolektivu rodičů, kteří mají zájem o pedagogickou podporu a sebevzdělávání? Na veškeré práci se podílejí dobrovolníci z řad občanského sdružení i z řad rodičů, kteří jsou v jednotlivých oblastech talentovaní a zkušení. Všechny aktivity jsou realizovány pod dohledem zkušených odborníků. V dopoledních i odpoledních hodinách jsou pořádány aktivity pro vás, rodiče, např. kurzy komunikace v manželství, debatní večery, semináře, výtvarné dílny, výuka jazyků a práce na PC, rodičovské jízdy atd. Během těchto aktivit nabízíme možnost hlídání vašich dětí. Máte chuť se jako rodina aktivně zapojit do výchovy a vzdělávání svých dětí ? Pokud ano, jste právě těmi rodiči, pro které jsme založili Rodinné centrum. Centrum vyplní mezeru v nabídce služeb pro rodiny s dětmi. RC Srdíčko není další mateřská škola ani pouhá herna pro děti. Jdeme novou cestou, ušitou na míru vám, aktivním a odpovědným rodičům. Jste rozhodnuti dát svým dětem to nejlepší, ale sami nevíte jak na to? RC Srdíčko se nezaměřuje jen na děti nebo na matky, ale na celou rodinu. Můžete využít nabídky poradenství ve věci partnerských a rodinných vztahů. Poskytujeme vám odbornou pomoc při výchově i vzdělávání dětí. Najdete u nás pomůcky a vybavení, které doma nemáte a nabízíme vám aktivity a prostor pro realizaci zájmových a vzdělávacích činností. Podporujeme rozvoj rozumového i pohybového vývoje vašich dětí a individuálně se zaměříme na jejich potřeby. Chcete svému dítěti poskytnout nadstandard, aniž byste investovali neúměrné množství času i finančních prostředků? Aby mohlo být RC Srdíčko lehce dostupné pro rodiče celého regionu, sídlí v areálu Jednoty bratrské v centru Ústí nad Orlicí v těsném sousedství autobusového nádraží. Vedle budovy máme k dispozici i velkou zahradu, na které je zbudováno dětské hřiště. Vnitřní prostory jsou rekonstruovány, abychom vytvořili adekvátní podmínky pro profesionální práci s dětmi předškolního věku. Cítíte odpovědnost za vedení a výchovu svých dětí v době, kdy se formuje jejich pohled na svět ? Komenský říká v „Informatoriu školy mateřské“: „Protož rodiče nemají výchovu svých dítek odkládati na učitele a kněží, ale musejí sami umět vésti dítek svých, klénotů od Boha svěřených, aby moudrosti, milosti a zdárného prospěchu bráti mohly.“ I my věříme, že odpovědnost za výchovu předškolních dětí patří na prvním místě do kompetence vás, rodičů, nikoli cizích lidí či institucí. Chcete svému dítěti zajistit vzdělávání podle jeho individuálních schopností nezatížené nezdravou soutěživostí? RC Srdíčko o. s. v Ústí nad Orlicí pro vás zahájilo svůj provoz ve školním roce 2007/2008. Aktivity jsou zde cíleně zaměřeny na všestranný rozvoj dětí po stránce jazykové, výtvarné i znalostní. Jak se dozvědět více? Rádi vám osobně odpovíme na vaše otázky. Piště nebo volejte koordinátorce RC Srdíčko Mgr. Marcele Dostrašilové (tel. 604 313 249, e-mail: [email protected]). Další informace najdete i na internetu: www.rcsrdicko.estranky.cz

> Otevírací doba

Dle akcí

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Ústí nad Orlicí
Ulice: M. J. Kociana 53
Telefon: 604 313 249
E-mail: [email protected]

> Komentáře