Mommy Time | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mommy Time

> Otevřeno

leden, únor, březen, duben, květen, červen, září, říjen, listopad, prosinec

> Hodnocení

4  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V rodinném studiu Mommy Time v Říčanech najdete volnočasové aktivity pro děti od miminek až po školáky i aktivity pro vás dospělé. Pohodová atmosféra, profesionální služby a nadstandartní zázemí jsou u nás samozřejmostí. PLAVÁNÍ DĚTÍ PROBÍHÁ NYNÍ V BAZÉNU HOTELU FLORET V PRŮHONICÍCH A NOVĚ V KLUBOVÉM BAZÉNU NA PRAZE 4 KRČ. NA OBOU MÍSTECH JSME PRO VÁS PŘIPRAVILI PRÁZDNINOVÉ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY S PLAVÁNÍM A INTENZIVNÍ PLAVECKÉ KURZY!!!! V KLUBOVÉM BAZÉNU NA PRAZE 4 PROBÍHAJÍ PO CELÝ ROK HODINY AQUA AEROBIKU, PRONÁJMY NA NAROZENINOVÉ OSLAVY, APOD….. Aktivity pro těhotné Můžete se nechat rozmazlovat na relaxační těhotenské masáži nebo využít plavání pro těhotné, cvičení pro těhotné nebo gravidjogu. Cenné informace k porodu a k péči o miminko získáte na kurzu předporodní přípravy, na který můžete přijít i s budoucím tatínkem. Jste maminka krátce po porodu? Aby vaše miminko dobře prospívalo, nabízíme laktační poradenství nejen v našem studiu, ale přijedeme za vámi i do porodnice nebo domů. Chcete chodit cvičit a nemáte hlídání? Během lekce cvičení po porodu je o vaše miminka dobře postaráno. Aktivity pro děti Individuální plavání kojenců a batolat probíhá u vás doma. Od 6ti měsíců věku pak děti plavou v rámci plaveckého kurzu v bazénu v Průhonicích. Cvičení pro děti od 4 měsíců je dále odstupňováno podle věku, starší děti určitě nadchne zumba či jóga pro děti. Pro nejmenší jsou určeny baby masáže, pro větší pak i další kroužky – dramatický, výtvarný a zumba. Dále u nás najdete: cvičení pro ženy i muže (pilates, powerjóga a individuální cvičení). Foto - www.mommytime.cz

> Otevírací doba

dle rozvrhů

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Dolní Břežany
Ulice: Za Humny 784
Telefon: 608 969 679, 775 188 594
E-mail: [email protected]

> Komentáře