Vodácko-turistický oddíl Vyšehrad | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vodácko-turistický oddíl Vyšehrad

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

3.3  (6x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Hledáte smysluplnou celoroční činnost pro volný čas Vašich dětí? Chodí již Vaše děti na nejrůznější specificky zaměřené vzdělávací, umělecké, či sportovní kroužky, ale Vám by se líbila nějaká soustavná celoroční činnost, při které se dítě dostane do přírody, kde si může najít kamarády na celý život a kde se naučí nezávislosti a samostatnosti v činnosti i úsudku? Proč dát dítě zrovna k nám? Náš oddíl vznikl již v roce 1967 jako oddíl svazu Junáků – Zálesáků. Období normalizace jsme bez větších zásahů shora přečkali pod hlavičkou Svazarmu a po roce 1989 jsme se přidali k České tábornické unii. S prací s dětmi tedy máme již bezmála čtyřicetiletou zkušenost. Máme k dispozici také slušné materiální zázemí a pro začátek můžeme dětem zapůjčit základní vybavení, takže není nutné najednou investovat mnoho peněz do výstroje. Roční příspěvky jsou pouze 300 Kč díky grantové podpoře naší činnosti ze strany Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, Magistrátu hlavního města Prahy a Městské části Praha 2. Co během roku děláme? Základní jednotkou oddílu jsou družiny 6-8 členů – věkových vrstevníků, které se pod vedením rádce scházejí jednou týdně na schůzkách v naší klubovně a o víkendech podnikají různé výpravy. Rádcové jsou zkušení, protože sami prošli oddílem od svého útlého věku. Oddíl tvoří tři chlapecké a jedna dívčí družina. Družiny průběžně doplňujeme a v průběhu roku proto přijímáme nováčky ve věku hlavně 8-12 let.

> Otevírací doba

Pulci: čtvrtek 15:30 - 17:00, Rohlíci a Sasanky: čtvrtek 18:00 - 19:30, HaPo: středa 17:00 - 18:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2
Ulice: Rejskova 13
Telefon: 737 287 009
E-mail: [email protected]

> Komentáře