Plavecký stadion Podolí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plavecký stadion Podolí

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.3  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Plavecký stadion Podolí patří mezi neoblíbenější pražská sportoviště. Nabízí dva venkovní a jeden krytý bazén, venkovní tobogán, rozlehlou travnatou plochu pro letní slunění, stejně tak celou řadu doplňkových služeb jako například pára či sauna, rehabilitační služby i solárium. Plavecký stadion Podolí, nacházející se na vltavském nábřeží nedaleko jedinečného historického komplexu Vyšehrad, už nabízí své služby všem milovníkům plavání a aktivního odpočinku přes čtyři desetiletí. Všem plavcům je k dispozici vnitřní 50 metrový bazén, venkovní 50 a 33 metrový bazén, venkovní dětské brouzdaliště, venkovní tobogán s dojezdovým bazénem, pára (v ceně vstupu do bazénu), sauna (pro ženy, pro muže, společná), solárium, rehabilitace, restaurace a bufet. Velký vnitřní bazén je také využíván k tréninku českými reprezentanty v plavání, vodním pólu a skocích do vody, plaveckými oddíly, žáky základních sportovních škol, studenty středních a vysokých škol a zároveň se zde pořádají různé sportovní soutěže a tréninky. Proto je volné plavání možné ve všech provozních hodinách ve venkovním vyhřívaném bazénu 33m x 20m s teplotou vody 26-27°C a v krytém bazénu podle rozpisu pronajatých hodin a informací o programu. Plavecký stadion Podolí je snadno dostupný, neboť se k němu dostanete z centra Prahy vícero tramvajovými linkami během pouhých několika minut. Další výhodou Podolí je dlouhá otevírací doba. Až na malé výjimky je celý areál otevřen od 6:00 až do 21:45, což jistě ocení každý, koho trápí nedostatek volného času.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Podolská 74
Telefon: 241 433 952
E-mail: [email protected]

> Komentáře