Adventure Minigolf | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Adventure Minigolf

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijeďte si zahrát minigolf do naší nově otevřené haly v Praze Kunraticích. Minigolf tak, jak jej neznáte. Žádné eternitové dráhy, které znáte z kempů a koupališť. U nás se hraje na umělé golfové trávě mezi palmami a květinami. Pro děti je připravena "cesta za pirátským pokladem", na jejímž konci čeká na děti odměna ze 3 truhel pokladů. Dětem dále nabízíme dětský koutek, trampolínu nebo malý skákací hrad. Máme nově otevřený tenisový kurt s umělým povrchem, který lze využít i pro volejbal, nohejbal nebo malou kopanou. Posedět můžete na zahrádce u stánku s občerstvením. Areál Adventure Minigolf Kunratice nabízí: 17jamkové kryté minigolfové hřiště 5jamkové venkovní minigolfové hřiště tenisový kurt (možné využití i pro nohejbal, volejbal nebo malou kopanou – umělý povrch) stolní tenis restauraci v patře s výhledem na celé hřiště venkovní zahrádku s občerstvením a s možností grilování možnost uspořádání firemních akcí zajištění narozeninových oslav či jiných společenských setkání od A do Z pořádání turnaje o Kunratický pohár cestu za pirátským pokladem trampolínu, malý skákací hrad, dětský koutek v restauraci Proč navštívit Areál Adventure Minigolf Kunratice: u nás si zahrajete za každého počasí máme otevřeno každý den kromě minigolfu můžete využít stolní tenis nebo tenisový kurt děti jsou u nás vítány (snížené vstupné, cesta za pirátským pokladem, atrakce pro děti) příjemné posezení pro cyklisty (v blízkosti cyklostezky) zábava pro celou rodinu možnost použití platebních karet VISA, MasterCard, Maestro, Ticket Benefits Card a poukázek Ticket Benefits Neváhejte a přijďte si k nám užít spoustu legrace a nevšední zábavy. Odpalte nudu!

> Otevírací doba

Po až Čt: 13:00 – 22:00
Pá: 13:00 – 24:00
So: 11:00 – 24:00
Ne: 11:00 – 22:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Kunratická spojka 1637
Telefon: 728,190,933
E-mail: [email protected]

> Komentáře