Kemp a koupaliště Chlumec nad Cidlinou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kemp a koupaliště Chlumec nad Cidlinou

> Otevřeno

červen, červenec, srpen

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na soutoku řek Cidliny a Bystřice najdete areál městského koupaliště Chlumec nad Cidlinou, které nabízí nejen koupání, ale i možnost ubytování v kempu a chatkách a stravování v restauraci. Městské koupaliště prošlo v roce 2010 velkou rekonstrukcí. Uprostřed bazénu o velikosti 55 x 50 metrů s celkovým objemem vody 3400 m³ a hloubkou od 80 do 180 cm byl vytvořen o rozloze 475 m² ostrov, jehož součástí je letní zážitková restaurace. K bazénu náleží dětská dvojskluzavka. Dětem je určeno také nerezové brouzdaliště skládající se ze dvou bazénků o celkové velikosti 55 m² a hloubkou vody 10 až 30 cm, kdy horní bazének má šikmé dno a s dolním je spojen skluzavkou. Dále je pro děti nově vybudováno dětské hřiště. Ke sportovnímu vyžití návštěvníků slouží dvě hřiště na plážový volejbal, hřiště na petanque, ruské kuželky, stůl na stolní tenis. Součástí areálu je autokemp s možností ubytování v osmi čtyřlůžkových chatkách, jedné osmilůžkové chatce nebo vlastních stanech či karavanech. Od sezóny 2013 bude k dispozici dalších 10 nových chat s velkými zastřešenými terasami. Sociální zařízení je společné jak pro návštěvníky koupaliště, tak pro návštěvníky ubytované v kempu či chatkách - nachází se v hlavní budově, kde jsou i sprchy se studenou a teplou vodou. Část areálu je pokryta Wi-fi sítí. K občerstvení návštěvníků slouží restaurace, kulturní zážitky nabízí po dobu letní sezóny pravidelné čtvrteční hudební večery.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Chlumec nad Cidlinou
Ulice: Chlumec nad Cidlinou
Telefon:  608 705 052 
E-mail: [email protected]

> Komentáře