Garden Žofín Slovanský ostrov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Garden Žofín Slovanský ostrov

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Žofín Garden Na Slovanském ostrově na Vltavě se pořád něco děje, je to zelená oáza pohody a skvělé gastronomie v centru Prahy. Celé léto trávíme venku v nádherném prostředí zastřešené venkovní restaurace mezi palácem Žofín a romantickým altánkem. V zimě nabízíme českou kuchyní inspirované lokální a sezónní menu v krásných historických prostorách paláce. Na malé i velké myslíme v každém ohledu, jak na pravidelných nedělních brunchích, tematických akcích, tak i na stálém menu. Dětský koutek plný smíchu a her je již neodmyslitelnou součástí velkorysého prostoru restaurace i celkově uvolněné atmosféry. Žofín Garden je radost! Slovanský ostrov byl vždy centrem kulturního a společenského života Prahy. Ať uz Vás nalákal park k procházce, dovádění na dětském hřišti anebo Palác Žofín na koncert, ples či jinou noblesní společenskou akci, v Žofín Garden v čele s vždy dobře naladěným Jiřím Matlachem Vás vždy s radostí uvítáme. Stavte se na skleničku dobrého moravského vína nebo si nechte namíchat nějaký exotický koktejl. Speciality z našeho grilu se neobejdou bez báječného českého točeného piva. *** Žofín Garden je radost být spolu! Maminka si po náročném dni a procházce s kočárkem vychutnává odpolední kávu se zákuskem, děti si nerušeně hrají v bezpečí dětského koutku, tatínek právě zaparkoval auto, odložil sako i pracovní povinnosti a už jen pár kroků ho dělí od pohodového rodinného odpoledne. Takhle se v Žofín Garden umíme těšit z každého dne. *** Žofín Garden je radost si vychutnávat! Menu pro Vás s citem ladí a sestavuje šéfkuchař Filip Vobořil. Již tradiční žofínský hamburger, steak z mladého býčka v marinádě z uzených chipotles a zázvorového medu, jehněčí špíz...to jsou letní chutě Slovanského ostrova z grilu. Mezi dobrotami pro děti najdete bruschettu s farmářskými kuřecími prsíčky, grilovaná farmářská kuřecí prsíčka s máslovými bramborami ale i tradiční řízečky s hranolkami. Milkshakes i smoothies z čerstvého ovoce osvěží děti i dospělé. *** Žofín Garden je radost neděle! V neděli si pospěte, nikam nespěchejte. My už máme všechno hotovo, a tak je vyhlášený brunch s bohatým bufetem i programem pro děti již v plném proudu. Přijďte se pobavit a užít si neděli společně s rodinou i přáteli. Každou neděli od 11:00 do 15:00

> Otevírací doba

Po - So: 11:00 - 21:00
Ne: 11:00 - 15:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Slovanský ostrov 226/8
Telefon: 774 774 774
E-mail: [email protected]

> Komentáře