Lanový park Libín | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lanový park Libín

> Otevřeno

duben, květen, červen, červenec, září, říjen

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

1,5 kilometru dlouhý lanový park, s více jak osmdesáti překážkami, se skládá ze šesti tras. První trasa ,,dětská trasa“(DT) je speciálně vyvinutá pro naše nejmenší, pouze půl metru nad zemí a je vytvořena z patnácti překážek posloupně navazujících na sebe dle obtížnosti. Trasa je též vhodná pro handicapované děti a seniory. (od 2 let) Dětský lanový park je postaven maximálně v půlmetrové výšce ale při tom svým charakterem připomínající velký lanový park dává dětem pocit zcela jiné zábavy. Děti od 2 let za doprovodu rodičů si mohou užít zábavu na více jak 20 překážkách nebo si mohou hrát na pískovišti nebo si kreslit na tabuli v krásném prostředí v našem dětském lanovém parku, který je opět jedním z největších v České republice. Druhá trasa „horní trasa“(HT) prověří Vaši zdatnost a odvahu. Na jejím základě se poté rozhodnete, jakou trasu a jaké obtížnosti si zvolíte. (Od 135 cm) NOVĚ JIŠTĚNÍ POMOCÍ SEFAROLLU Třetí trasa „Panoramatická“(PT), je trasa střední obtížnosti.Je nejdelší, s nejvíce překážkami.Je postavena do kruhu po hranici lanového parku a díky tomu je zní nádherný rozhled do krajiny.Jako vyvrcholením trasy, je přejezd přes přírodní jezírko.Tato trasa Vás též zavede do míst, kam byste se pěšky, vzhledem ke skalnatému terénu, jen velmi obtížně dostávali a tím se Vám naskytne pohled na téměř panenskou přírodu. (od 150 cm) Čtvrtá trasa „technická“(TT), je trasou nejobtížnější. Projdete si zde jedny z nejobtížnějších překážek, s množstvím dlouhých přejezdů. Tato trasa Vás maximálně prověří ve Vaší zdatnosti a odvaze. (od 150 cm) Pátá trasa „Flying Fox“(FFT), je trasa utvořená pouze ze sjezdů různých rychlostí a vzdáleností. (od 130 cm) Šestá trasa „Adrenalinová věž“ (AV), maximálně Vás prověří ve Vaší odvaze na zcela ojedinělé obří odstřelovací houpačce (OH) jediné svého druhu v České republice. Dále si můžete vyzkoušet fyzičku na horolezecké stěně (HS). Pro skupiny je připraven Jakubův žebřík (JZ). Trasy můžete různě kombinovat dle Vaší zdatnosti. Je možné si projít pouze jednu trasu nebo všechny

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Libín
Telefon: 776 11 45 66

> Komentáře