Camping Borová | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Camping Borová

> Otevřeno

květen, červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V sezóně je kemp vhodný pro rodiny s dětmi, v mimosezóně pro školní výlety a školy v přírodě. Velký rozsah ubytovacích služeb, od vlastního stanu zákazníka až po chaty nebo apartmány s vlastním sociálním zařízením. Koupání v 25 m vyhřívaném bazénu na 25-27° C s velmi účinnou filtrací vody. Křišťálově čistá voda s pravidelnou kontrolou je samozřejmostí. Okolí je vhodné pro turistiku, cykloturistiku a houbaření. V areálu kempu : -Bazén 25 m s ohřevem vody, s účinnou filtrací vody, 1/3 má hloubku 1 m, zbytek 1,5 m. U bazénu je altánek kde je možné hrát kulečník. V recepci lze půjčit lehátka. -20 míst pro stany s možností napojení na síť 220 V Další volná plocha pro stany cca 30 míst -Dvě společenské místnosti - jedna s možností sledování barevné televize a hry kulečníku, druhá ve víceúčelové budově. -Od roku 2001 je v provozu nová víceúčelová budova, ve které se v prvním poschodí nachází apartmány a v přízemí sociální zařízení a společenská místnost. -Společná kuchyň s nádobím, vařiči, lednicí a nápojovým automatem. -Automatická pračka pro hosty. -Sportovní hřiště (volejbal, nohejbal), stolní tenis, půjčování sportovních potřeb. -Dětské hřiště (pískoviště se skluzavkou, houpačky). -Parkování přímo u chat nebo u vlastního stanu. -Úschovna jízdních kol -Kiosek s prodejem základních potravin a nápojů. -Bezplatný internet - bezdrátový (hot spot s omezeným dosahem) pro hosty s vlastním PC(WiFi), počítač v recepci dostupný dle otevírací doby recepce.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Borová u Poličky
Ulice: Borová u Poličky 339
Telefon: 603 731 404 
E-mail: [email protected]

> Komentáře