Autokempink Křivonoska | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Autokempink Křivonoska

> Otevřeno

květen, červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

3  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Autokempink je v pěkném prostředí okolních lesů a rybníků.V samotném areálu najdeme ideální prostředí pro rekreaci, především pro rodiny s dětmi.Rybník v kempu je přírodní s travnatou pláží a velmi mírným sestupem do vody. Hosté se mohou ubytovat v různých typech chatiček.Máme i chaty s kuchyňským koutem, ve většině chat je lednice a různé vybavení. Nebo si lze objednat jednoduché srubové chatičky. Svá auta mohou parkovat všichni přímo u své chaty. Stany, obytná auta i karavany mohou parkovat na hlavní ploše, ale především jim je určena klidová zóna v lese nebo na louce, kde je nejvíce elektrických přípojek. Kdo si chce přivézt svého miláčka, může jak do chat tak do vlastního zařízení.Psi jsou u nás vítáni, samozřejmě i ostatní zvířata a všechna do 4 kg mají pobyt zdarma. Autobusová zastávka je 200m od kempu. Kemp Křivonoska má dobré sociální zařízení se sprchami, teplá voda po 24 hodin,pračka, kuchyňka k disposici. V areálu nabízíme hobby golf, stolní tenis, dětské hřiště, hřiště na míčové hry. V okolních lesích na podzim je houbařský ráj. Kdo by si chtěl užít dovolenou bez vaření , může se stravovat v naší restauraci s venkovní terasou, nebo máme určená ohniště. Grilovat si může každý u chat. Kemp se výborně hodí pro pořádání velkých akcí, např. motoristických nebo akce pro psy.Celková kapacita lůžek je 240, stanová plocha 150, el.přípojek 50.V restauraci též není problém akce zajistit. Kemp Křivonoska je výhodně položen na organizování krásných výletů do všech stran po nádherných památkách a krajině Jižních Čech. V okolí Hluboké, Zlivi až do Českých Budějovic lze využít cyklistické stezky. Na Hluboké je samozřejmě největším lákadlem zámek, který je jeden z nejkrásnějších v Čechách, dále lovecký zámeček a pěkná ZOO, plovárna s tobogánem a další sportovní vyžití.V okolí je možnost rybaření.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Hluboká nad Vltavou
Ulice: Munice 75
Telefon: 725 95 94 97
E-mail: [email protected]

> Komentáře