Chalupa u Pilných | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Chalupa u Pilných

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Strávit víkendový, týdenní či čtrnáctidenní pobyt na chalupě, která je polosamotou, poznat jižní Čechy a mít k dispozici velký apartmán. To nezní špatně, ne? Ale tím seznam výhod ubytování na Chalupě u Pilných nekončí, jsou zde i další milé "bonusy". Zejména budete-li s naší nabídkou porovnávat další jiná ubytování pro rodiny s dětmi nebo pokud se na dovolenou chystáte vyrazit jako početnější skupina dobrých přátel. Pronájmem apatmánu na chalupě u Pilných si pro svůj pobyt zajistíte nejen ubytování s nadstandardní kvalitou, získáte více než jinde i z hlediska užívání k chalupě patřících exteriérů: ubytování v soukromí = žádné davy dalších hostů. Apartmán je vždy pronajímán jediné skupině hostů při letní dovolené si koupání v bazénu (pr. 5 m, hloubka cca. 1 m) určitě nevyzkouší pouze děti hned dvě venkovní pergoly vám poskytnou příjemné posezení, ulehnout můžete do několika venkovních lehátek dětské hřiště (houpačky, pískoviště, domek, trampolína 4,5 m) vám pomůže utahat prcky, aby večer patřil jen dospělákům! při pobytu při jarních prázdninách, na podzim či zimě si můžete přitopit v krbu, který je součástí apartmánu celkem je pro ubytované k dispozici venkovní prostor cca. 3 tis. m2, včetně "roviny", kde se můžete věnovat míčovým hrám Lipno, Kaplice, Nové Hrady, Český Krumlov či Šumava - vše je za rohem neumíme vám dát záruku, že zrovna při vašem pobytu bude počasí fungovat na jedničku. Ale pokud zazlobí, určitě se na změnu k lepšímu lépe čeká ve velkém apartmánu než na malém pokoji první turistická trasa začíná 50 m od chalupy, cyklostezka vede o dalších 50 m dále. Pěší výlety či cyklovýlety můžete u nás podnikat i bez přejezdu baví vás hrady a zříceniny? V okruhu 15 km od Kaplice jich nejdete hned několik houbaření či rybolov? I tak se dá trávit dovolená u nás Malá rekapitulace. Nabízíme vám ubytování vhodné pro víkendové pobyty, letní či zimní dovolenou. Ubytování v soukromí, odkud můžete poznat najzajímavější místa v jižních Čechách rychlým přejezdem. Ubytování s bazénem, krbem či jinými nadstandardy. Za jednu cenu získáte hned několik výhod...

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Kaplice
Ulice: Mostky 41
Telefon: 776,228,367
E-mail: [email protected]

> Komentáře