Apartmány Kocourek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Apartmány Kocourek

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Nově zrekonstruované apartmány se nachází na rozlehlém rodinném statku 8 km východně od Pelhřimova. Jedná se o samotu s velkým dvorem a nádhernými výhledy do okolí. Ubytování ve 3 samostatných a prostorných apartmánech, z nichž každý je zařízen v jiném stylu. Součástí každého apartmánu je společenská místnost s kuchyní, koupelna s WC a jedna nebo dvě ložnice. V každém apartmánu se nachází lednička, mikrovlnná trouba, elektrický vařič, rychlovarná konvice, kávovar (espreso), digestoř a satelitní televize s DVD. Každý apartmán je dále vybaven malým dětským koutkem. Apartmány zdarma nabízejí dětské postýlky, jídelní židličky, přebalovací pulty a další nezbytnosti pro malé děti. V rozlehlém dvoře se zahradou je venkovní posezení s ohništěm, bazénem, dětským hřištěm a pískovištěm. Venku čeká na děti ještě mnoho dalších atrakcí: trampolína, domeček se skluzavkou, dětský domeček s kuchyňkou, nafukovací mašinka Tomáš... Parkoviště je zdarma v prostorách statku.

> Otevírací doba

celoročně

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Pelhřimov
Ulice: Kocourovy Lhotky 1
Telefon: 608 526 244
E-mail: [email protected]

> Komentáře