Mateřské centrum Karlovy Vary | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřské centrum Karlovy Vary

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.6  (5x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Mezi nabízené služby patří např. vedení odborných kurzů (příprava na rodičovství, logopedie, výtvarná dílna a divadelní dílna pro děti), kurzy pro rodiče s dětmi (Hrátky s batolátky, plavání kojenců a batolat), kurzy pro děti bez rodičů - Školička (příprava na MŠ), letní tábory pro děti, hlídání dětí,... další poskytovanou službou je půjčování pomůcek, hraček, odborné literatury, od října 2005 - rekvalifikační kurzy, od listopadu 2005 internetová kavárna pro matky na MD.

jinými slovy: • nabízíme kurzy pro těhotné maminky - Příprava k porodu, Cvičení a plavání v těhotenství, dále kurzy pro rodiče s dětmi od narození do cca 5 let (Hrátky s batolátky, Cvičení pro rodiče s dětmi, Školička - Poprvé bez mámy, Výtvarná dílna, Cvičení pro ženy - aerobik, aquaaerobik, plavání pro děti od cca 6ti týdnů do 3 let • krátkodobé hlídání dětí i hlídání dětí v průběhu rekvalifikačních kurzů matek na MD • internetovou kavárnu hlavně pro matky na MD ale i pro ostatní • nabízíme možnost volného-neorganizovaného hraní za symbolický poplatek • nabízíme možnost zdarma přebalit a nakojit (nakrmit) děťátko kdykoliv během provozní doby • nabízíme možnost inzerce na našich nástěnkách, webových stránkách, časopisu za symbolický poplatek • nabízíme možnost zapůjčení odborné literatury, hraček a dalších pomůcek (vanička, kýblík na koupání miminka, šátek na nošení miminka, dětská postýlka...) • nabízíme možnost využití vybavené herny k oslavě narozenin, svátků,... • dvakrát do roka organizujeme burzu dětského oblečení včetně vybavení pro děti (autosedačky, postýlky, kočárky...), hraček, dětských knížek... Prodat a koupit zde můžete také těhotenskou módu. • v době letních prázdnin organizujeme pro děti již od 3 let Příměstský tábor • zajišťujeme odborné přednášky na různá témata (psychomotorický vývoj dítěte, kojení, zdravá výživa, míčkování, EKOateliér, ...) • v průběhu celého roku organizujeme spoustu víkendových akcí (Tříkrálové krmení zvířátek, Masopust, Velikonoční nadílka, Pálení čarodějnic, Den pro spokojenou mámu, Kolečkyáda, Drakyáda, Dlabání dýní, Martin přijíždí, Mikuláš, Zahájení adventu, Vázání adventních věnců, Adventní spirála...) • v rámci konání větších akcí jsme schopni zajistit (zábavný-soutěžní) program pro děti např. při Karlovarských slavnostech, které organizovala agentura Srdíčko - Rafael, MCKV zajišťovalo soutěžní disciplíny pro děti všech věkových kategorií, program pro děti na svatbách,.... Jaké služby neposkytujeme 
Zatím neposkytujeme hlídání v odpoledních a večerních hodinách ani o víkendu, neorganizujeme speciální kurzy pro postižené děti (snažíme se je integrovat do nabízených kurzů), neumožňujeme návštěvy kurzů (vstupy do kurzů) za účelem reklamy či nabídky jakéhokoliv zboží (k tomuto účelu slouží nástěnky - placená inzerce).

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Karlovy Vary
Ulice: Kollárova 17
Telefon: 353230847
E-mail: [email protected]

> Komentáře