Rodinné centrum Srdíčko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné centrum Srdíčko

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rodinné centrum Srdíčko provozuje Kolpingovo dílo ČR od 1.1. 2008. Zařízení již fungovalo v minulých letech, ale pod hlavičkou jiného subjektu, který jej odmítl nadále provozovat. Centrum se nachází v suterénu Polikliniky ve Žďáře nad Sázavou. K Dis.pozice je zde velká místnost, sociální zařízení, kancelář, předsíň se šatnou a malá kuchyňka. Poslání zařízení Projekt je zaměřen na volnočasové aktivity pro děti. Programy jsou navštěvovány i rodiči, které děti doprovází a do aktivit spolu s nimi se zapojují. Převážně to jsou ale maminky na mateřské dovolené. Centrum zajišťuje programy i pro nastávající maminky. Zájemci o specificky zaměřené programy je mohou navštěvovat, aniž by se museli stát členy naší organizace. Chceme, aby se tyto aktivity staly dostupné všem dětem a rodičům, včetně těch ze sociálně slabších rodin. Cíle programu pozitivní působení na tvořící se charakterové vlastnosti dětí prostřednictvím zajímavé činnosti zajištění celoroční nabídky volnočasových aktivit pro děti, které nechtějí dávat rodiče do pevného programu mateřské školy obnova tradic a aktivní zapojení se dětí do této činnosti podpora rukodělných dovedností u dětí podpora sociálních vazeb mezi dětmi a jejich rodiči získání základních sociálních dovedností dětí v rámci skupiny Aktivity angličtina pro předškolní děti angličtina pro maminky herna pro batolata hudební a výtvarná dílnička pro děti tvořivé dílničky pro prarodiče s vnoučaty Dycvíčo“ pro děti od 5 do 9 let cvičení po porodu pro maminky a jejich děti cvičení maminek před porodem a relaxační programy pro ty, které nemohou cvičit relaxační programy pro ženy laktační a výživové poradenství večerní vzdělávací programy pro maminky na mateřské dovolené další volnočasové programy pro děti a dospělé dle aktuální nabídky drobný prodej kosmetiky a výrobků pro těhotné a maminky

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Žďár nad Sázavou
Ulice: Studentská 4
Telefon: 566 690 135
E-mail: [email protected]

> Komentáře