Mateřské centrum Hastrmánek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřské centrum Hastrmánek

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Co je to vlastně "mateřské centrum" a co nabízí? Mateřské centrum (MC) je prostor pro aktivní trávení volného času rodičů společně s dětmi. Pomáhá maminkám na mateřské dovolené, které se někdy cítí izolované a společností nedoceněné, navázat kontakt s ostatními maminkami i odborníky. Je místem moľného vzdělání, rekvalifikace a daląího rozvoje osobnosti. Hlavním obsahem je dopolední herna s maminkou. Její náplní je společné zpívání, cvičení, tvoření, hraní si ve společnosti vrstevníků. Děti si postupně zvykají na kolektiv, maminky si mohou sdělovat cenné rady a informace. Kromě herny s maminkou plánuje MC jednou v týdnu vodní hrátky, jednorázové akce pro děti a rodiče, např. Karnevaly, dětské dny, besídky, výlety, burzy dětského a těhotenského oblečení, burzy hraček atd. Činnost MC bude zahrnovat přednáąky a besedy na téma těhotenství, kojení, zdravá výľiva, první pomoc při úrazech dětí apod. Zřizovatelem MC je Občanské sdruľení Hastrmánek, nezisková organizace. Provoz MC bude zabezpečen dobrovolnickou činností členů, převáľně maminek na mateřské dovolené. Jednoduąe řečeno, čím víc rodičů (abychom nediskriminovali tatínky) se do činnosti MC zapojí, tím pestřejąí a zajímavějąí program bude centrum poskytovat. Provozní doba dopoledních a odpoledních heren s maminkou a daląích aktivit dopolední herna s maminkou odpolední herna s maminkou Pondělí 9:00 - 11:00 herna děti 1.5 - 2.5 roku 17.30 - 18.30 cvičení pro maminky Úterý 10:00 - 11:30 herna se cvičením pro nesedící miminka 17.00 - 18.00 vodní hrátky Středa --- --- --- --- Čtvrtek 9:00 - 12:00 herna pro děti 2-3 roky 15.30 - 18.00 sourozenecká herna pro děti 1-6 let Pátek 9:00 - 11:00 herna se cvičením pro děti sedící aľ do 18 měsíců 17.30 - 18.30 cvičení pro těhotné Kdo může MC navątívit? MC je veřejný prostor, jediné omezení vstupu by mohlo nastat v případě, že bude přesažena kapacita, čímž by mohla být ohrožena hygiena a bezpečnost dětí. Platí se za návštěvu MC? Kaľdou návątěvu platí rodič (nebo jiný dospělý doprovod) 20,- Kč tzv. pobytné, děti mají vstup zdarma. Zúčastní-li se výtvarných a pracovních činností, platí rodič poměrnou částku za spotřebovaný materiál. Pobytné neplatí členové občanského sdruľení Hastrmánek. Členem o.s. se můľe stát fyzická i právnická osoba sympatizující se sdruľením, která souhlasí s jeho stanovami a cíly, má právo se podílet na činnosti sdruľení, navrhovat změny aktivit. Členové o.s. mají přednostní právo vyuľívat jeho sluľeb. Členství je podmíněno placením členských příspěvků ve výąi 250,- Kč za pololetí, případně 400,- Kč za kalendářní rok.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Dobruška
Ulice: Mírová 890
Telefon:  775 441 907
E-mail: [email protected]

> Komentáře